HDP'den bomba 'Demirtaş' çıkışı: Fikir ayrılıkları var!

Son dönemde HDP yönetimi ile ters düşen açıklamalara imza atan Selahattin Demirtaş'la ilgili HDP Eş Başkanı Mithat Sancar'dan bomba bir çıkış geldi.

HDP'den bomba 'Demirtaş' çıkışı: Fikir ayrılıkları var!
HDP'den bomba 'Demirtaş' çıkışı: Fikir ayrılıkları var!
GİRİŞ 30.10.2022 07:31 GÜNCELLEME 30.10.2022 07:39
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Sancar, "Selahattin Demirtaş arkadaşımızla aramızda bazı konularda bazen fikir farklılıkları olur, oluyor, doğaldır; ama daha önce de söylediğim gibi, ayrılık cezaevi duvarlarından oluşuyor. Bahsedildiği gibi bir ayrılık yok" dedi.

Cezaevinde bulunan HDP'nin eski eş başkanı Selahattin Demirtaş'ın son dönemde attığı tweetler ve kaleme aldığı yazıların, HDP ile ters düştüğü iddia edildi. Hatta Demirtaş'ın HDP ile yollarını ayıracağı iddiası bile gündeme taşındı.

SANCAR'DAN BOMBA ÇIKIŞ

HDP Eş Başkanı Mithat Sancar ise gündemdeki iddialara katıldığı bir yayında yanıt verdi. Sancar, "Selahattin Demirtaş arkadaşımızla aramızda bazı konularda bazen fikir farklılıkları olur, oluyor, doğaldır; ama daha önce de söylediğim gibi, ayrılık cezaevi duvarlarından oluşuyor" dedi.

Sancar, açıklamalarını şöyle sürdürdü:

"Sorun yok, fikir farklılıkları var; ayrılık yok. Fikir farklılığını soruna dönüştürmek için sürekli köpürten çevreler var. Bunu açıkça söylemem lazım. Demirtaş'tan gelen bir açıklamanın hemen HDP'yle ayrılık anlamına geleceği şeklinde yorumlandığı çok sayıda spekülasyonla karşılaşıyoruz. Biz de Selahattin arkadaşımız da buna karşı dikkatliyiz."

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 20
  • Bircihan 1 yıl önce Şikayet Et
    yani diyor ki ceza evi duvarlarina guvenip ordan farkli farkli konuşuyor gözü yiyirsa disardayken öyle konuşsun pkk hepimizi sever diyor
    Cevapla
  • Ayyıldız 1 yıl önce Şikayet Et
    Ceza evinde iyi bakılıyordu anlaştılar tivitte atarmış sela tatil yapıyor gibi
    Cevapla
  • Kadir 1 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar vatan haini Bunlar terörist siyasi kolu degilmi heyy anayasa mahkemesi daha ne bekliyorsun Bunlar bir numara terörist ler dir
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Bir gün sende o duvarlarin ardina girersinde hasret giderirsiniz
    Cevapla
  • Hakan Sönmez 1 yıl önce Şikayet Et
    Duvarlar Kandil'den bilgi gelmesini engelliyorsa ayrılık kaçınılmaz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD'de neler oluyor? Columbia Üniversitesinde Arap rektör detayı!
Gazze'de toplu mezar dehşeti! Canlı canlı gömmüşler