AK Partili Kabaktepe'den Kılıçdaroğlu'na cevap!

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'Gerçek vatanseverlik' çıkışına cevap verdi.

AK Partili Kabaktepe'den Kılıçdaroğlu'na cevap!
AK Partili Kabaktepe'den Kılıçdaroğlu'na cevap!
GİRİŞ 30.10.2022 22:19 GÜNCELLEME 30.10.2022 22:20
Bu Habere 27 Yorum Yapılmış

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak, "Cumhuriyetimizin 100. yaşı, gerçek vatanseverlerin, gerçek demokratların iktidarında kutlanacaktır. Doğum günün kutlu olsun Türkiye" ifadelerini kullanmıştı.



AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, Kılıçdaroğlu'nun 'Gerçek vatanseverlik' çıkışına sosyal medya hesabından cevap verdi.

Kabaktepe şu ifadeleri kullandı;

Ne demek "gerçek" vatanseverlik? Vatanseverin gerçeği, sahtesi olur mu?

Asil milletimizin vatan sevdasını da, demokrasiye olan inancını da sorgulamak kimsenin haddi değildir! Ötekileştiren dilin sebebi; ya bir zihin altı yansıması yahut da basit bir siyasi hesaptır. Herkes bilsin ki milletimizin mayası, vatan sevdası ile yoğrulmuştur.

Bu sevdayı; Milli Mücadele'de de, 15 Temmuz Hain Darbe Girişimi’nde de dik ve cesur duruşu ile dosta düşmana göstermiştir! Kendilerine oy vermeyen ve vermeyecek olan herkesi vatansever olmamakla itham eden Sayın Kılıçdaroğlu, hak ettiği cevabı, bu ülkenin gerçek sahibi olan aziz milletimizden sandıkta alacaktır.

İnanıyoruz ve umut ediyoruz ki 85 milyon vatandaşımız gibi Sayın Kılıçdaroğlu da vatanseverdir.

Terör örgütlerine yakın ama ülkemize çağ atlatan yatırımlara bir o kadar uzak duruşunun sebebi; sevgisini, siyasi hesap ve ihtiraslarına kurban etmesindendir.

KAYNAK: HABER7
Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 27
  • Yakacıklı 1 yıl önce Şikayet Et
    Bay Kemal de yüz yok ki. Kaç seçim kaybetti, hala yerinde duruyor. İnşallah bu sefer gider.
    Cevapla
  • niksarlı 1 yıl önce Şikayet Et
    gandi kuru kuruya vatan sever olunmuyor..heykelden başka ne yaptınız,,düşman ucaklarını düşürmek için heykellerimi ateşleyeceksiniz....
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    O kadar vatansever ki hamburger yemek için bile o kadar mesafe kat ediyor. Vatanına gitse de herkes kurtulsa.
    Cevapla
  • bülent 1 yıl önce Şikayet Et
    Vatanseverlik kuru lafla şovla olmuyor KK efendi, üreteceksin, çalışacaksın, ülkeye katma değer katacaksın... Lafla peynir gemisi yürümez, TOGG un açılışına gitseydin mesela, o gururu milletimizle birlikte yaşasaydın...
    Cevapla
  • yıldırım 1 yıl önce Şikayet Et
    Olmazmı. Tabiiki gerçek ve sahte vatanseverlik olur. Gerçek vatanseverlik önce kendinin sonra anne babanın sonra dedelerin ve nenelerinin bu ülkenin çocuğu olmakla başlar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yurt dışındaki Türk sayısı! Zirvedeki ülke şaşırttı
Bayraktar HÜRKUŞ ile Akıncı'yı takip etti!