Kılıçdaroğlu'na tepkiler dinmiyor: Siyasi tarihin en vahim iftirası...

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun uyuşturucu iddialarının ardından açıklamalarda bulundu. AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik de 'Utanç verici' diyerek skandala tepki gösterdi.

GİRİŞ 01.11.2022 12:56 GÜNCELLEME 01.11.2022 13:37
Bu Habere 333 Yorum Yapılmış

Kılıçdaroğlu'nun uyuşturucu iddiası hakkında açıklamalarda bulunan Bakan Soylu; "Yalanlarla her gün Türkiye'yi karartmaya çalışıyor" ifadelerine yer verdi. AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik de Kılıçdaroğlu'nun iddialarına, "Türk siyasi tarihinin en vahim iftirası' diyerek tepki gösterdi.

Bakan Soylu'nun açıklamalarından satır başları:

"YALANLARLA TÜRKİYE'Yİ KARARTMAYA ÇALIŞIYOR"

Anayasal bir kurum olan ana muhalefet partisi genel başkanı her gün Türkiye'yi yalanlarla karartmaya çalışmaktadır. Meclis'te çıktı, "bu Meclis'te yüzü aşkın ByLock'çu milletvekilleri vardır" dedi.

Çıktı; Külliye'ye giden bir CHP'liden bahsetti yalandı, ismini de telaffuz edemedi. Tutuklu gazetecilerle ilgili bir liste yayınladı, aslında bir terörist listesi olduğu apaçık ortadaydı. Mersin'deki yaşanan olay söz konusu, bir tek cümle söylemedi.

Bu ülkede darbe oldu, Menderes idam edildi. Ailelerinden kaç kişi mahkeme bastı? Bu ülkede Erdoğan'a siyasi yasak kondu, mahkeme bastı. Özal'a yapılmadık kalmadı. Hatta Demirel, Özal anayasa mahkemelerinden hep şikayet etti. Bunlar Yalova'da mahkeme bastılar, hakimi tehdit ettiler. Mersin'de, İstanbul'da, belediyeler teröristlerle dolduruldu.

Kılıçdaroğlu'nun iftiraları sonrası EGM ve Jandarma harekete geçti! Bakan Soylu'dan tepkiKılıçdaroğlu'nun iftiraları sonrası EGM ve Jandarma harekete geçti! Bakan Soylu'dan tepki

Bakan Soylu: Bu video CHP tarihinin utanç vesikasıdır!Bakan Soylu: Bu video CHP tarihinin utanç vesikasıdır!

"İSTİHBARAT OYUNUNA DÜŞMEKTEDİR"

Birçok yerde belediyelere terörist yerleştirdiler, acaba kendi kitlemi bu yalanlarla başka bir noktaya çekebilir miyim endişesi içinde. Bu ayıptır, bu yakışmaz. Neymiş, Türkiye cari açığını uyuşturucu ticaretiyle kapatmaya çalışıyor. Türkiye haritasıyla şırınganın yan yana olduğu dergiler dünyada yayınlandı.

Türkiye'de bundan nasibini almayan kalmadı. Ana muhalefet partisi lideri bu istihbarat oyununa düşmektedir ve bunu bilerek yapmaktadır. Problemi olumlu giden gündemi nasıl akamete uğratırım? 1 lirasını ifade et ya Allah rızası için.

"CUMHURİYET TARİHİNİN EN BÜYÜK OPERASYONLARINI GERÇEKLEŞTİRDİK"

Türkiye'nin uyuşturucusunu dörtte üçü sınırlarından girdiği Ağrı, Van ve Hakkari'de yakalıyor. 2016 tarihinde Türkiye'de uyuşturucu satıcılığından içeride yatan kişi sayısı 35-36 bindi, bu sayı bugün 110 bin. Cumhuriyet tarihinin en büyük operasyonlarını gerçekleştirdik.

Sadece bu kadar mı? Başka bir şey daha yapıyoruz. 3 yıl önce başladığımız; her ilçeyi 32 kriterle derecelendiriyoruz. Bunu tamamen 32 kriterin sonuçlarıyla devam ettirmeye çalışıyoruz. Sadece bu değil.

Bütün bunlarla birlikte bizden en çok meselelerden biri zorunlu tedaviydi. Türkiye'de bu konuda hem arzla mücadelede hem aynı zamanda taleple mücadelede hem rehabilitasyonda Türkiye tarihinin en önemli dönemini yaşamaktadır.

Bak bakalım okulların önünde uyuşturucu satan var mı? Biz tüm satanlar ve içenlerle anket yaparız yakaladığımızda. Bütün bunlarla ilgili değerlendiririz ve buna göre politikalar ortaya koyarız. Bugün en iyi narkotik polisi anne diye bir projemiz var. Bu annelere ulaşmamız çocukların uyuşturucuya başladığını nasıl anlarlar, onları daha fazla bilgilendirmek için sağlıyoruz.

"KILIÇDAROĞLU BİR YALAN VE SUÇ MAKİNESİDİR"

Büyükelçiler konusunda bir şey söyleyebilirler mi? Yarın öbür gün bunun ses kaydı çıkarsa, bir vatansever bunun ses kaydını mahkemeye gönderirse ne olur? Kılıçdaroğlu bir yalan ve suç makinesidir. Uyuşturucu ticareti suçu karşılıksız kalmayacaktır. Kendi başarısızlığını gölgelemek için yine, yeni, yeniden bir yalana ve iftiraya başvurdu. Peşini bırakmayacağız.

Fethullah Gülen'le görüşmedik dedi yalan söyledi. Tanıkları var. Diş muayenesinde kimlerle bir araya geldin. Darbe girişiminin mottosu olan cümleyi orada kullandın mı kullanmadın mı? 

ÖMER ÇELİK: SİYASİ TARİHİN EN VAHİM İFTİRASI

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik de Kılıçdaroğlu'nun akla ziyan iddialarına şu sözlerle çok sert tepki gösterdi:

- Sayın Kılıçdaroğlu'nun Türkiye'de cari açığın kapatılması için uyuşturucu ticareti yapıldığı gibisinden belki de Türk siyasi hayatının en vahim ve utanç verici açıklamalarından birine imza attığını görüyoruz.

"ALNINA BU İFTİRA BİR ÖMÜR BOYU YAPIŞACAK"

- Polis ve jandarma teşkilatımıza dönük olarak bu onurlu teşkilatlarımızın uyuşturucu ticareti yaptığından ya da göz yumduğundan bahsetmek başlı başına utanç verici bir iftiradır. Söyleyen kişinin alnına bu iftira ömrü boyunca yapışacaktır

"AÇIKÇA ÖZÜR DİLEMESİ GEREKİYOR"

Sayın Kılıçdaroğlu'nun polis ve Jandarma teşkilatından açıkça özür dilemesi gerekir. Sayın Kılıçdaroğlu'nun bu provokasyonu yakında zamanda TSK'ya atılan iftira halkasının utanç verici devamıdır. TSK'ya kimyasal silah kullanıyor dyen bir vekil olacak, buna karşı tutum alınmayacak, sadece 'böyle konular ulu orta konuşulmaz' dediler. Türlkiye siyasi tarihinde pek çok yanlış söz söylenmiştir, bu kadar utanç verici şekilde Türkiye'nin güvenlik kurumlarını hedef alan utanç verisi sözler bir genel başkanın ağzından bu derece yoğunlukta duyulmamıştır. 

Çıktı bir CHP'li vekil TSK'nın kimyasal silah kullandığıu iddiasını dillendirdi, sonra CHP'li vekiller mahkeme bastı, orada eşkiyalık yapıyorlar. Bu eylem de kabul edilemez ve gayrimeşrudur. Normal bir demokratik algıları olsa derhal özür dilemeleri gereken, insanı sokağa çıkarmayacak sözleri siyaset biçimi gibi üstelik video çekerek ortaya koyuyorlar. Bunun adı yıkım siyasetidir. Bu konu polis ve jandarma teşkilatı tarafından yargıya taşınacak bir konu olacaktır. 

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 333
  • sezayi 1 yıl önce Şikayet Et
    hamburger zehirlerini saçıyor.
    Cevapla
  • Nrc 1 yıl önce Şikayet Et
    Sana söylenecek hiç bir şey kalmadı. Amma Türkiye Cumhuriyeti Devletinin söyleyecek çok sözü olacaktır eminim. Bıktık-usandık istemiyoruz sizin gibi vatan hainlerini...
    Cevapla
  • Yargıç 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne özürü ben vatandaş olarak kabul etmiyorum. Dokunulmazlık kaldırılsın. Yargılanmalı.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Çağımızın vebası.
    Cevapla
  • Mustafa 1 yıl önce Şikayet Et
    Atatürk 'un partisini ne hale getirdi. yazık çok yazık.Pesinden gidenler ne düşünür Ler göreceğiz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Emeklilere promosyon ödemesinde yeni gelişme! SGK anlaşmayı duyurdu
Erdoğan'dan son dakika emekli maaşı açıklaması: Masaya yatıracağız!