Savcı Sayan'dan bomba açıklama: Deniz Baykal’ın istifası an meselesi

Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, polisi uyuşturucu satmakla suçlayan CHP'nin ABD'nin kontrolünde olduğunu söyleyerek, "Sayın Deniz Baykal’ın istifası an meselesi" dedi. Deniz Baykal’ın kızı Aslı, geçtiğimiz gün CHP'den istifa etmişti.

Savcı Sayan'dan bomba açıklama: Deniz Baykal’ın istifası an meselesi
Savcı Sayan'dan bomba açıklama: Deniz Baykal’ın istifası an meselesi
GİRİŞ 01.11.2022 12:59 GÜNCELLEME 01.11.2022 17:19
Bu Habere 43 Yorum Yapılmış

Dün, Antalya Milletvekili Deniz Baykal'ın biyokimya profesörü olan kızı Aslı Baykal, CHP'den istifa etmişti. Sosyal medya hesabından 'Siyasi parti üyeliğiniz sonlandırılmıştır' yazılı mesajı paylaşan Aslı Baykal, "Gördüğüm lüzum üzerine CHP'den istifa ettim" demişti.

Aslı Baykal, CHP'den istifa etti! Uğur Dündar'dan bomba tepkiAslı Baykal, CHP'den istifa etti! Uğur Dündar'dan bomba tepki

2010'da Deniz Baykal'ın CHP Genel Başkanlığı'ndan istifa ettiği esnada gözyaşlarına boğulmasıyla bilinen Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan Twitter hesabından gündem olacak bir paylaşım yaptı.

Sayan'ın paylaşımı şöyle:

BAYKAL'IN KIZINI AK PARTİ'YE DAVET ETTİ

"Gün, ömrünü Türkiye’ye adamış yerli, milli, cesur, yiğit ve bilge lider Sayın Tayyip Erdoğan’ın yanında bulunma günüdür. Yetkim olsa bugünden erkeni yok Yerli ve milli Sayın D.Baykal’ın kızı Aslı Baykal'ı AK PARTİ’ye davet ederim. Gün parti günü değil Türkiye günüdür..

"BU HALLERE DE Mİ DÜŞECEKTİN CHP"

Önce 'silahlı kuvvetler kimyasal silah kullanıyor', şimdi de 'polis uyuşturucu satıyor'. Türkiye’yi bölme, Suriye’ye Çevirme politikası FETÖ ve CHP’nin önderliğinde, ABD’nin komutasında devam ediyor. Bu hallere de mi düşecektin CHP. Sayın Deniz Baykal’ın istifası an meselesi."

KAYNAK: HABER7
Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 43
  • ONUR 1 yıl önce Şikayet Et
    ülkeme en büyük tehdit; cehape nin başında ke mal ın olmasıdır
    Cevapla
  • misafir 32 1 yıl önce Şikayet Et
    Bence en büyük tehdit zaten direk chpkk..
    Cevapla
  • Busezon 1 yıl önce Şikayet Et
    Baykal gibi demokrat bir insanın chpkk gibi teröristlerin koltuk değneģi olan bir partide bugüne kadar durması zaten çok utanç verici
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu da kemalden farklı değildi.
    Cevapla
  • Mücahit 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu yine siyasi menfaat gereği daha münafık ane davranıyor, Baykal müslümanlara açıktan saldırıyordu. Makul yorumcular olduğunu görmek güzel.
    Cevapla
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Karşıttı ama ülke çıkarlarının yanındaydı. Yalancı ve iftiracı değildi.
    Cevapla
  • Mistaaaaa 1 yıl önce Şikayet Et
    Bunun kendine hayrı olmadı ki,Kılıçdaroğlu'nun başka versiyonu bu .
    Cevapla
  • Vatan 1 yıl önce Şikayet Et
    Hayatım boyunca Başbuğ Türkeş ,Muhsin Yazıcıoğlu ve Erdoğan çizgilerinden sapmamış ölene kadar da sapmayacak birisiyim ama lütfen Baykalı keMAL ile aynı kefeye koymayın . Rakip de olsa Baykal siyasette mert idi , öbürü ise namerdin, yalancının , hizmetlinin önde gideni .
    Cevapla
  • erdim 1 yıl önce Şikayet Et
    muhafazakar kesimin yüzde 1 lik oyuna muhtaç olmuş chp 6 lı masada akıl olsa chp hariç bir masa kurar adam gibi meclise girer hükümette söz sahibi olurlar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Selvi: Ekrem İmamoğlu, Özgür Özel'e operasyon çekiyor
Alex de Souza sürprizi! Anlaşma sağlandı: Süper Lig'e geri dönüyor