Tahıl koridorunda yeni gelişme! Erdoğan'dan iki kritik görüşme

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu tahıl koridorunda yaşanan aksamalar sonrası basın mensuplarının sorularına yanıt verdi. Çavuşoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Rusya ve Ukrayna tarafıyla görüşmeler gerçekleştireceğini dile getirdi.

GİRİŞ 01.11.2022 14:39 GÜNCELLEME 01.11.2022 15:23

Bakan Çavuşoğlu, tahıl krizi ile ilgili açıklamalarda bulunarak, Rusya tarafı ile görüştüğünü ifade etti.

Bakan Çavuşoğlu'nun açıklamalarından satır başları:

TAHIL KORİDORU DİPLOMASİSİ

Tahıl sevkiyatının devam etmesi için sorunların aşılması lazım; Türkiye olarak gayret göstermeye devam edeceğiz. Sayın Cumhurbaşkanımızın Putin ve Zelenski ile görüşmeleri olacak.

TÜRKİYE'DE KURULMASI PLANLANAN GAZ MERKEZİ

Enerji Bakanları görevlendirildi. Çalışma var. Esas itibariyle Rusya'nın Avrupa ülkelerine ihraç edeceği gazla ilgili teknik düzeyde çalışmalar devam ediyor.

Ayrıntılar geliyor...

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Beyaz Saray'dan Refah operasyonu duyurusu! İsrail resmen geri adım attı
Süleymaniye'deki saldırı! Dışişleri Bakanlığı Türk vatandaşları için devreye girdi