Sarıgül'den başörtüsü referandumu çıkışı: Sadece kadınlar oy kullansın!

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, "Başörtüsü konusunda referandum yapılacaksa sadece analarımız, bacılarımız, kadınlarımız oy kullansın. Kadınlarımız kendi kararlarını kendileri versin" dedi.

Sarıgül'den başörtüsü referandumu çıkışı: Sadece kadınlar oy kullansın!
Sarıgül'den başörtüsü referandumu çıkışı: Sadece kadınlar oy kullansın!
GİRİŞ 02.11.2022 08:54 GÜNCELLEME 02.11.2022 09:00
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, "Başörtüsü konusunda referandum yapılacaksa sadece analarımız, bacılarımız, kadınlarımız oy kullansın. Kadınlarımız kendi kararlarını kendileri versin" dedi.

TDP Genel Başkanı Sarıgül, bir dizi ziyarette bulunmak üzere Şırnak'a geldi. Şırnak T Tipi Kapalı Cezaevi önünde gazetecilere konuşan Sarıgül, 'genel af' çağrısı yaptı. Bu çağrının siyasi olmadığını belirten Sarıgül, "Pandemi koşulları münasebeti ile online yargılamalar oldu. Bu sırada maalesef gözden kaçan bazı konular oldu. Şu anda cezaevlerinde dünyaya gelen binlerce çocuğumuz var; ne yazık ki daha hayat ile buluşamadılar. Anne ve babaları cezaevinde bulunan çocuklarımız var. Ne yazık ki annelerine, babalarına kavuşamadılar. O nedenle anne ve babalar için affet Türkiye'm" dedi.

"HOŞ GELDİN TOGG"

Togg ile ilgili de değerlendirme yapan Sarıgül, "Özellikle Togg'un açılışına büyük bir gurur ve onur ile katıldım. O yatırımı yapan iş adamlarımızı kutluyorum. Öncülük yapan herkesten de Allah razı olsun. Türkiye'de taş üstüne taş koyan herkesin TDP olarak yanındayız. O yüzden Şırnak'tan bir kez daha sesleniyorum; Alman, Fransız ve İtalya arabalarına güle güle, hoş geldin Togg. Yerli malı, yurdun malı herkes Togg'u kullanmalı" diye konuştu.

Mustafa Sarıgül'den Togg çağrısı!Mustafa Sarıgül'den Togg çağrısı!

"İNANÇLARIMIZ ALLAH'IMIZA ULAŞMA YOLUDUR"

Türkiye'de başörtüsü sorununun olmadığını belirten Sarıgül, "Başı açık da kapalı da kardeşimiz. Türkiye'de bir türban konusu söz konusu değil çünkü kamu kurum ve kuruluşlarında her yerde kardeşlerimiz başı açık da kapalı da çalışabiliyor. TDP olarak görüşümüz şu; inançlarımız Allah'ımıza ulaşma yoludur. İktidara ulaşma konusunda asla ve asla kullanılmamalıdır. Başörtüsü konusunda referandum yapılacaksa sadece analarımız, bacılarımız, kadınlarımız oy kullansın. Kadınlarımız kendi kararlarını kendileri versin" dedi.

MUSK'A MAVİ TİK SİTEMİ

TDP Genel Başkanı Mustafa Sarıgül TikTok paylaşımında, Twitter'ı satın alan Elon Musk'a tepki gösterdiği görüntülerde, 'Elon Musk, eline diline, gözüne dursun daha Twitter'ı yeni aldın, gözü üyelere diktin 20 dolar istiyorsun, yazıklar olsun. Bizim sana verecek 20  kuruşumuz bile yok' diyerek masayı yumrukladı.

KAYNAK: DHA
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 10
  • ÂSIM NESLİ 1 yıl önce Şikayet Et
    Sayin Sarıgül, Baş örtüsüne kimin oy vereceğine sen karar veremezsin. Bu zamana kadar Başörtüsü mağdurlarına düzeltmek için bir emeğin geçti mi?.Başörtülüler sizlerin hanımlarınızın baş saç pantolonlarına için fikir beyan ettiler mi? .Herkes kendi işine bakarsa daha iyi olur.
    Cevapla
  • vatan sever 1 yıl önce Şikayet Et
    hizipcilik yapma sarıgül neden sadece kadınlar bizde başörtüsü sorunu ortadan kalksın istiyoruz hepsi bu kadar
    Cevapla
  • Vatandaş ! 1 yıl önce Şikayet Et
    Ülkede alınan her kararda eşitlik ilkesi gereği Herkes OY kullanacaktır ! Bunları kadınlar oylasın bunları çocuklar oylasın ! bunlarda hayvan hakları ile ilgili Hayvanlar oylasın GİBİ BİR YAKLAŞIM ! OLAMAZ !
    Cevapla
  • yokbea 1 yıl önce Şikayet Et
    ne saçma bi teklif... o zaman sadece başörtülü hanımlar oy kullansın maduriyeti yaşayan onlar
    Cevapla
  • Ethem Erpolat 1 yıl önce Şikayet Et
    Cocugu var diye suc isleyip cezaevine girmemekse erkeklerinde cocuklari var.cocuklar babasiz kalmasin. Hadi butun suclular sokaga Yasasin meksika
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Nisan ayının en çok satan otomobil modelleri belli oldu
100 bin TL'ye işçi bulamıyorlar! Ev alan patron bile var