Deniz Baykal'ın CHP'den istifa edeceği iddiası! Açıklama geldi

Deniz Baykal’ın kızı Prof. Dr. Aslı Baykal’ın CHP’den istifası sonrası 'Deniz Baykal da istifa edebilir' iddialarına oğlu Ataç Baykal'dan yalanlama geldi.

Deniz Baykal'ın CHP'den istifa edeceği iddiası! Açıklama geldi
Deniz Baykal'ın CHP'den istifa edeceği iddiası! Açıklama geldi
GİRİŞ 02.11.2022 10:38 GÜNCELLEME 02.11.2022 10:43
Bu Habere 28 Yorum Yapılmış

CHP'nin eski genel başkanı Deniz Baykal’ın kızı Aslı Baykal, CHP'den istifa etmişti.

Sosyal medya hesabından "Siyasi parti üyeliğiniz sonlandırılmıştır." yazılı mesajı paylaşan Aslı Baykal, "Neden istifa ettiniz?" sorusuna "Gördüğüm lüzum üzerine yazmanız yeterli." diye yanıtlamış ve daha fazla konuşmak istemediğini söyledi.

TV100’de yayımlanan programda konuk olan gazeteci Şaban Sevinç de, Deniz Baykal’a yakın bir isimle görüştüğünü ve Baykal’ın da CHP’den istifa edebileceğini söylemişti.

BAYKAL'IN OĞLUNDAN AÇIKLAMA

Deniz Baykal'ın da istifa edeceği iddialarının çıkması üzerine oğlu Ataç Baykal'dan açıklama geldi.

CHP'ye yakınlığıyla bilinen Bizim TV'ye konuşan Ataç Baykal'dan iddiaları yalanlayan açıklama geldi.

"BABAM CHP'DEN İSTİFA ETMEYİ ASLA DÜŞÜNMÜYOR"

Ataç Baykal, "Babam ile konuştum. Aslı’nın CHP üyeliğinden istifasını kendisi ile konuşmadığını, hatta istifa ettikten sonra haber verdiğini söyledi. Aslı’nın istifası Deniz Baykal ve ailesini bağlayıcı bir görüşün sonucu alınmış bir karar değildir. Babam, kendisi CHP’den istifa etmeyi asla düşünmüyor, herkese de sakın istifa etmeyin diye telkinde bulunuyor. Aslı’nın istifası için babam, ‘Bana bu bildirildi, oturup konuşalım diye önceden sorulmadı’ dedi."

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 28
  • Cengiz 1 yıl önce Şikayet Et
    Hemen istifa etsin CHP yeterince zarar verdi
    Cevapla
  • Alp ER 1 yıl önce Şikayet Et
    Partinin yapısı chpkk olalı kaç yıl oldu,şimdiye kadar,ne bir söz,nede bir memnuniyetsizlik ifade etti.Etse ne olur,etmese ne olur.Geçmiş ola
    Cevapla
  • Tereci 1 yıl önce Şikayet Et
    Etmesine gerek yok zaten Chp diye bir parti kalmadı ki .Hdp partisi oldu. Bu durumda Chp Deniz Baykaldan istfa etmiş görünüyor. Aynı Muharrem gibi. Daha doğrusu Chp Deniz Baykaldan istifa edeli çok sene oldu. Komik bunlar yaa mantığın bittiği yer.Ya o seçmen resmen beyinleri dondurulmuş buzlukta bekletilen palamut misali
    Cevapla
  • Barış 1 yıl önce Şikayet Et
    Hazır para geliyor nasıl olsa.. Sıfır hizmet..’ Bedeli? Uşak olmak
    Cevapla
  • emre1907 1 yıl önce Şikayet Et
    Tursusunu kursun derim.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Beşiktaş-Rizespor! CANLI
Çeşme'de 3 günlük festival 15 milyon TL’ye ihale edildi!