CHP'li vekillerin dosyaları Başsavcılığa gönderildi

Yalova 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nde duruşma sırasında hakimlere hakarette bulunup, tehdit eden CHP milletvekilleri hakkında yürütülen soruşturma dosyası, yetkisizlik kararı ile Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'na gönderildi.

CHP'li vekillerin dosyaları Başsavcılığa gönderildi
CHP'li vekillerin dosyaları Başsavcılığa gönderildi
GİRİŞ 03.11.2022 11:03 GÜNCELLEME 03.11.2022 11:32
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Yalova 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nde duruşma sırasında hakimlere hakarette bulunup, tehdit eden CHP milletvekilleriyle ilgili ‘adil yargılamayı etkilemeye teşebbüs, kamu görevlisine görevinden dolayı hakaret’ suçlarından yürütülen soruşturma dosyası, yetkisizlik kararı ile Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'na gönderildi.

CHP'li vekillerden Yalova'daki 'zimmet' davasında mahkeme heyetine saygısızlık!CHP'li vekillerden Yalova'daki 'zimmet' davasında mahkeme heyetine saygısızlık!

YETKİSİZLİK KARARI

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Seyit Torun, Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır ve İstanbul Milletvekili Turan Aydoğan hakkında Yalova 2’nci Ağır Ceza Mahkemesi heyetine gösterdikleri tepki üzerine, “Adil Yargılamayı Etkilemeye Teşebbüs” ve “Kamu görevlisine görevinden dolayı hakaret” suçlamasıyla yürütülen soruşturmada yetkisizlik kararı çıktı.

Yalova Cumhuriyet Başsavcılığı, 5271 Sayılı Ceza Muhakemesi Kanunu'nun 161’inci Maddesinde belirtilen "Seçimden önce veya sonra bir suç işlediği öne sürülen Milletvekili hakkında soruşturma yetkisi ve görevinin Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'na ait olduğu" hükmünü dikkate alarak dosyayı Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına gönderdi

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 4
  • abdulbaki 1 yıl önce Şikayet Et
    bunlar içinde ali mahir başarır adlı bir vekil, her yerde kavga ederek, yetersizliğini bu tür çıkışlar ile örtmek derdinde. hiç bir konuda bir kuruşluk bilgisi olmayan bu kişiyi vekil seçenlerde en az bunun kadar cahildir.
    Cevapla
  • Deli dumrul 1 yıl önce Şikayet Et
    ali mahir kesinlikle ağır cezada yargılanmalı Tsk ya satışmış da demişti. vallahi bunlar hdpkk oylarına güvenerek bu alçaklıkları yapıyor acil vekillik düşsün devletimiz süründürsün.....
    Cevapla
  • mehmet demirel 1 yıl önce Şikayet Et
    demekki ALLAH muhafaza iktidar olsalar terör estirecekler suriyede esat rejimi gibi......
    Cevapla
  • 54 KC 1 yıl önce Şikayet Et
    Biz yapsak çoktan vatandaşlıktan çıkmıştık chp hdp yargısı oyalayıp duruyor, vatandaşlıktan çıkartılsınlar.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz duyurdu: Emekliler için özel çalışma
DEM Parti'den skandal Türk bayrağı kararı!