HDP ziyareti üzerinden AK Parti'yi hedef alan İYİ Partili Erdem'in HDP aşkı ortaya çıktı!

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ başkanlığında AK Partili heyetin TBMM'de bulunan bütün partilere anayasa değişikliği için bilgilendirme ziyaretinde bulunmasını algı operasyonuna çeviren İYİ Partili Bahadır Erdem'in foyası ortaya çıktı.

HDP ziyareti üzerinden AK Parti'yi hedef alan İYİ Partili Erdem'in HDP aşkı ortaya çıktı!
HDP ziyareti üzerinden AK Parti'yi hedef alan İYİ Partili Erdem'in HDP aşkı ortaya çıktı!
GİRİŞ 03.11.2022 16:39 GÜNCELLEME 04.11.2022 09:35
Bu Habere 113 Yorum Yapılmış

6'lı masanın ortaklarından İYİ Parti'nin Genel Başkan Yardımcısı Bahadır Erdem, 6+1 olarak nitelendirilen HDP ile gizli seçim ittifakı içerisinde olduklarını, geçmişte Selahattin Demirtaş'ın serbest bırakılması yönündeki açıklamalarını unutup AK Parti'yi HDP ile yan yanaymış gibi göstermeye kalkıştı.

ANAYASA DEĞİŞİKLİĞİ İÇİN BÜTÜN PARTİLERE ZİYARET

Başörtüsü için Anayasa değişikliği teklifi nedeniyle Adalet Bakanı Bekir Bozdağ Başkanlığındaki AK Parti heyeti TBMM'de bulunan MHP, CHP, İYİ Parti ve HDP'yi bilgilendirme amaçlı siyasi bir yükümlülük gereği ayrı ayrı ziyarette bulundu.

"KİMLER KİMLERLE BERABER"

Bakan Bozdağ ve AK Partili heyetin söz konusu ziyaretlerdeki bugünkü adresi HDP olurken bu durumu algı operasyonuna çeviren İYİ Partili Bahadır Erdem, 'Kimler kimlerle beraber' sözleriyle söz konusu görüşmeye ait fotoğrafı paylaştı.

BAHADIR ERDEM KİMLERLE BERABER?

AK Parti'nin siyasi gereklilik açısından TBMM'de sandalye sahibi partilere yönelik gerçekleştirdiği ziyareti aklınca 'AK Parti ve HDP' yan yana' algısıyla servis etmeye çalışan Erdem'in HDP, Selahattin Demirtaş ve LGBT ile ilgili söyledikleri hafızalara taşındı.

DEMİRTAŞ'LA İLGİLİ SÖZLERİ AKILLARA GELDİ

İYİ Parti'nin Genel Başkan Yardımcısı Erdem'in bu çıkışından sonra terör örgütüne destek ve 6-8 Ekim olaylarının baş sorumlusu olarak yargılanan Selahattin Demirtaş'ın tutukluluğuyla ilgili " AİHM bir karar verdiyse, sözleşmede de bir hükmümüz varsa siz ona uyarsınız. Demirtaş'ın serbest bırakılması lazım." sözleri akıllara geldi.

PKK'NIN ÜSTLENDİĞİ YANGINLARIN SUÇUNU HÜKÜMETE ATTI

Geçtiğimiz yıl birçok bölgede meydana gelen ve PKK'nın üstlendiği yangınlarda örgüte tek söz etmeyen Bahadır Erdem "Sabotaj mabotaj meseleleri önemli değil. Devlet söndürseydi, becerselerdi." diyerek vicdanları yaralayan ifadeler kullanmıştı.

"KAHVALTIYA TABİİ Kİ BEN DE KATILIRIM"

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Selahattin Demirtaş’ın, “Başak ile Meral Hanım’ın kapısını çalar, kahvaltıya geldik derdim” ifadelerine cevap vererek, “Kanlın olsa bile kapısı çalındığı zaman o kapıdan içeri alınır” diyerek kahvaltıya olumlu cevap vermişti. İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr Bahadır Erdem de konuya değinerek, “Selahattin Demirtaş’la kahvaltıya beni davet ederlerse tabii ki ben de katılırım” dedi.

LGBT'YE DESTEK

AK Parti'yi karalama kampanyasına girişen Bahadır Erdem, eşcinsellerle ilgili skandal açıklamalarıyla ve destekleriyle de gündeme oturmuştu.

Erdem, İstanbul'da iptal edilen sapkın LGBT yürüyüşlerine destek çıkarak valiliği hedef almıştı. 

Erdem'in ayrıca New York'ta eşcinsellerle katıldığı pride yürüyüşündeki görüntüleri ortaya çıkmıştı.

Ortaya çıkan videoda Erdem'in, "Daha durun daha hiçbir şey görmediniz. Hiçbir şey başlamadı. Kilise bütün rahipleriyle birlikte pride kutluyor. Bütün New York, bugünü büyük bir an olarak kutluyor. Buraya gelen insanlar geymiş, vesaireymiş, LGBT'ymiş, heteroseksüelmiş öyle bir ayrım yok. Bügünü müthiş bir insanlık günü olarak kutluyorlar." açıklamaları yer alıyor.

KAYNAK: HABER7
ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 113
  • İsmail 1 yıl önce Şikayet Et
    Bahadır Erdem gibi insanlar bu topraklara yüktür
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Lafa bakarım laf mı diye söyleyene bakarım adam mı diye.
    Cevapla
  • Teo 1 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar yuvarlak masanın yuvarlak sever yuvarlakları….
    Cevapla
  • Murat gözükara 1 yıl önce Şikayet Et
    Yuvarlak masadan da bu beklenir... Desenize İP. İ bazara çıktı....
    Cevapla
  • Murat gözükara 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu adamın yüzü güven vermiyor... Sinsi bir görüntüsü var zaten...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Sabit ve hareketli kara hedefleri nokta atışıyla imha edildi
CHP'li vekil ortalığı ayağa kaldırdı! Silahlar Teşkilat dizisine ait çıktı