Atatürk üzerinden algı yapmıştı: Özlem Gürses'in İftirası kısa sürdü

Gürses, Togg açılışına katılan Doğu Perinçek'e soru sorarken Diyanet'i hedef alarak Diyanet İşleri Başkanının Atatürk'ün adını anmadığını iddia etti. Oysa Togg açılışında yapılan duada Atatürk'ün de adının anıldığı görülüyor.

GİRİŞ 05.11.2022 03:41 GÜNCELLEME 05.11.2022 03:46
Bu Habere 168 Yorum Yapılmış

TV 100'de Özlem Gürses'in moderatörlüğünü yaptığı bir programda Doğu Perinçek'e sorduğu soru üzerinden Diyanet İşleri 'Atatürk'ü anmıyor' algısına girişti.

Özlem Gürses, "Burada enteresan bir beraberlik var. Sizin az önce 'Çiller Özel Örgütü' dediğiniz dönemin Başbakanı Sayın Tansu Çiller var sizin 3 yanınızda. 2 yanınızda da bugüne kadar hiçbir hutbede şehitlerimizin, Mustafa Kemal Atatürk'ün, Cumhuriyetin kurucusu olan Atatürk'ün adını anmayan bir Diyanet'in Sayın Başkanı Ali Erbaş var" cümlelerini sarf etti. Ancak Gürses'in algı oluşturmaya çalıştığı Togg açılışı programda Diyanet İşleri Erbaş yaptığı duada Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü anmıştı..

ÇOK İYİ HİSSEDİYORUM

Gürses'in sorusuna Perinçek ise "Çok iyi hissediyorum, şahane hissediyorum. Daha nasıl hissedeyim? Seviniyorum. Türkiye Togg otomobilini üretiyor" şeklinde yanıt verdi.

İFİTİRASI KISA SÜRDÜ

Dua sorusu üzerinden algı oluşturmaya çalışan Özlem Gürses'in yalanı kısa sürdü.

Togg açılışına katılan Diyanet İşleri Bakanı Ali Erbaş'ın "Başta Cumhuriyet'in kurucusu Mustafa Kemal Paşa olmak üzere devletimizin kuruluşunda emeği geçen bütün büyüklerimizi saygı ile yad ediyoruz. Cümle geçmişteki şehitlerimizi gazilerimizi rahmetle anıyoruz. Kabul eyle Yarabbi" dualarıyla açılmıştı.

Gülşah Kerimoğlu Haber7.com - Editör
Haber 7 - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Haber7.com sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı.
YORUMLAR 168
  • Yaz dostum 1 yıl önce Şikayet Et
    Yalana ceza ne oldu?
    Cevapla
  • sezayi 1 yıl önce Şikayet Et
    düğün çorbası düdüklü tencerede pişirilir mi?ö.gürses gazeteciliği böyle birşey.
    Cevapla
  • abdulbaki 1 yıl önce Şikayet Et
    atatürkü öldürüp gömenler, cenaze namazını dahi kılmayanlar, kabrinin başında düdük çaldırıp duranlar, diyanet başkanını ikaz ediyor. yahu müslüman iseniz, gidin atatürkün kabrinde fatiha okuyun. yok müslüman değil iseniz, kimin adını anacağına karışmayın. Atatürk üzerinden müslümanlara saldıran bu kafa yüzünden merhum atatürk din düşmanı bir adam gibi göründü millete.
    Cevapla
  • Güler gül 1 yıl önce Şikayet Et
    Doğu perinçek kim bu tanıyormusunuz
    Cevapla
  • Faruk 56 1 yıl önce Şikayet Et
    Fatihayi öğren Ataturk ruhuna ÜLKEMIZIN selameti şehitlerimizin aziz ruhu icin ALLAH cc rızası icin oku.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
MSB duyurdu: 32 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi
Erdoğan'dan CHP'ye iade-i ziyaret kararı - Gazete manşetleri