Ekrem İmamoğlu'ndan eşine: Artık sen benim peşimden koşacaksın

Daha önce "Bu ağacın yaprakları beni çılgınca alkışlıyor", "Bana tatil de yakışıyor" gibi söylemlerle gündeme gelen İmamoğlu, İstanbul Maratonu'ndaki koşu sırasında eşine "Artık sen benim peşimden koşacaksın" dedi.

GİRİŞ 07.11.2022 10:50 GÜNCELLEME 07.11.2022 10:50
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

İstanbul Maratonu'nun 44'üncüsü dün, N Kolay sponsorluğunda gerçekleştirildi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin himayesinde düzenlenen maratonda halk koşusu sabah 09.45’te başladı. Halk koşusu startını verdikten sonra eşi Dilek İmamoğlu ile birlikte koşuya katılan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, ilginç bir diyalog gerçekleştirdi.

İBB kameramanını kendisine yakın çekim yaptıran Ekrem İmamoğlu, o esnada eşine yönelik, “Dilek, yıllarca peşinden koştum. Artık sen benim peşimden koşacaksın" dedi. Dilek İmamoğlu'nun karşılığı ise eşine parmak sallamak oldu.

Faruk Arslan Haber7.com - Özel Haber Sorumlusu
Haber 7 - Faruk Arslan

Editör Hakkında

İstanbul’da doğdu. Aslen Erzurumlu. Anadolu Üniversitesi Uluslararası İlişkiler mezunu. 2010 yılından bu yana gazete ve internet haberciliğinde. 2013-2022 yılları arasında Akit Medya bünyesinde birçok vazife üstlendi. Dosya haberleriyle ödül ve plaketler aldı. Alanında uzman isimlerle röportajlar, mülakatlar, beyanatlar gerçekleştirdi. Çeşitli kurum, kuruluş ve STK’lara metin yazarlığı desteği verdi. Alanıyla ilgili seminerlerde, konferanslarda, çalıştaylarda, panellerde yer aldı. Uluslararası Medya Enformasyon Derneği ve İletişim Platformu Derneği üyesi. Kasım 2022’den beri Haber7 kadrosunda.
YORUMLAR 3
  • Fahri Özcan 1 yıl önce Şikayet Et
    Sen bir Yunan sevici olarak yunanistana kadar koşun belki atinaya belidiye başkanı yaparlar seni
    Cevapla
  • Hınç 1 yıl önce Şikayet Et
    Sen kimin peşinden koşuyorsun ekodüpulos
    Cevapla
  • Namyelüs 1 yıl önce Şikayet Et
    İmamoğlu'nun peşinden koşanlara ne olduğunu inşallah dikkate alır.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İYİ Parti'de seçim! Yeni genel başkan belli oluyor! Seçim 3. tura kaldı! İşte oy oranları
Afrika'da BM'nin ülkedeki en büyük üssüne kilit vuruldu!