Babacan, 6'lı masa toplantısı için ikili görüşme turuna başladı

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, 6'lı masa toplantısı öncesinde Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nu ziyaret etti.

GİRİŞ 07.11.2022 15:03 GÜNCELLEME 07.11.2022 15:58
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Babacan, 14 Kasım'da DEVA Partisi'nde gerçekleşecek 6'lı masa toplantısı öncesi ikili görüşme turuna başladı. Babacan, ilk olarak Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'yla bir araya geldi. Görüşme basına kapalı gerçekleşirken, açıklama yapılmadı. Babacan, bugün akşam saatlerinde Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nu da ziyaret edecek

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 15
  • vay be arkadaş 1 yıl önce Şikayet Et
    hadi b e oğlum 6 lısınız bi 7aylık düşük bebek yapamadınız hade adayınızı gösterinde gülek hele ekmek için emelettin .pasta için davilettin.kek için meralettin,.yolsuzluk için kemalettin.hade gülmeye çok ihtiyacımız var ..şu 6 lı masa ya bakın memleketleri için 1 fiske faydaları olmuşmu.biri ssk yı batırmış diğerleride hazra konmuş.
    Cevapla
  • meraci83 1 yıl önce Şikayet Et
    Yeter artık ya! Artık tutturun şu 6 lı ganyanı arkadaş ya!..
    Cevapla
  • yahya 1 yıl önce Şikayet Et
    bunlar boş teneke, ak partiyi satanlar chp ve iyi partiyi daha rahat satarlar.
    Cevapla
  • cahit 1 yıl önce Şikayet Et
    Ha gayret masanın altın dan kedi çıkmak üzere
    Cevapla
  • cevat 1 yıl önce Şikayet Et
    şeytan boş insana yaptıracak çok iş bulur kapsamında öyle işte gidip geliyorlar bilmeyende faydalı bişeycikler yapıyor zanneder :))
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
MSB duyurdu: 32 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi
2 bin yıldır kırılmayan fay: 'Yakın bir zamanda' diyerek uyardı!