Zeydan Karalar, işçileri değil Aleyna Tilki'yi sevindirdi! Gecelik sahne ücreti ne kadar?

Daha önce işçilerin maaşlarını bile ödeyememesiyle gündeme gelen Adana Büyükşehir Belediyesi, 29 Ekim'de Aleyna Tilki'yi sahneye çıkarmıştı. CHP'li Zeydan Karalar’ın, bir gecelik konseri için Tilki'ye ne kadar ödediği soruldu.

Zeydan Karalar, işçileri değil Aleyna Tilki'yi sevindirdi! Gecelik sahne ücreti ne kadar?
Zeydan Karalar, işçileri değil Aleyna Tilki'yi sevindirdi! Gecelik sahne ücreti ne kadar?
GİRİŞ 08.11.2022 20:44 GÜNCELLEME 08.11.2022 20:44
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Adana Büyükşehir Belediyesi’nin Kasım ayı meclisinin birinci oturumuna 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda sahne alan Aleyna Tilki konseri damga vurdu.

"ÖNCE İŞÇİLERİN VE MEMURLARIN ALACAKLARINI ÖDEYİN"

AK Parti Grup Başkanvekili Ozan Gülaçtı, meclisi yöneten CHP’li Başkan Zeydan Karalar’a "Daha önce Aleyna kızımızı sevindirmeden önce belediyede çalışan memurlarımızın, işçilerimizin tüm alacaklarını ödeyip onları sevindirin dedik. Ama başkan Aleyna Tilki’yi sevindirdi" diyerek şarkıcıya ne kadar ödeme yapıldığına dair meclise yazılı soru önergesi verdi.

Kasım ayı meclis oturumunun başkanlığını Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar yaptı. Gündem dışı söz alan AK Parti Grup Başkanvekili Ozan Gülaçtı, Cumhuriyet Bayramı'nda İstasyon Meydanı'nda konser veren Aleyna Tilki'ye ne kadar ödeme yapıldığını sordu.

SORU ÖNERGESİ VERİLDİ: TİLKİ'YE NE KADAR ÖDEME YAPILMIŞTIR

Gülaçtı, "Cumhuriyet Bayramı kutlamaları sırasında daha önce başkanın mutlu etmek için söz verdiği Aleyna kızımız sahne aldı.

Biz de daha önce Aleyna kızımızı sevindirmeden önce belediyede çalışan memurlarımız, işçilerimiz, şirketlerden çıkarılan taşeron işçilerin tüm alacaklarını ödeyip önce onları sevindirmeniz gerektiğini kürsüden söylemiştik. Şimdi meclis başkanlığına soru önergesi veriyorum. Sahne alan Aleyna Tilki'ye ne kadar ödeme yapılmıştır" diye konuştu.

Başkan Zeydan Karalar, Gülaçtı'nın yazılı soru önergesini alırken "Bizim işçilere borcumuz yok" yanıtını verdi. Oturdum gündem dışı söz almalar ve maddelerin okunmasıyla son buldu.

Son Dakika: Türk bayrağını yere fırlatan Zeydan Karalar hakkında suç duyurusuSon Dakika: Türk bayrağını yere fırlatan Zeydan Karalar hakkında suç duyurusu

CHP'li Başkan Zeydan Karalar Türk bayrağını yere attı!CHP'li Başkan Zeydan Karalar Türk bayrağını yere attı!

SABAH

Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 18
  • Aaaaatt 1 yıl önce Şikayet Et
    Montaj guzel
    Cevapla
  • Murat Akdağ 1 yıl önce Şikayet Et
    Şahane bir konserdi. Gariban halkı sanatçıyla ücretsiz bir şekilde buluşturan Zeydan başkana teşekkürler..
    Cevapla
  • Belediye 1 yıl önce Şikayet Et
    Bir gece için doğruysa 50 bin dolar almış deniyor. Bu parayı gariban işçilere verilse daha çok sevinirlerdi.
    Cevapla
  • volkan halil 1 yıl önce Şikayet Et
    29 ekim şarkıcı bayramına döndü chp li tüm belediyeler sayesinde
    Cevapla
  • Siyah Türk 1 yıl önce Şikayet Et
    Atadan görme Chp klasiği.
    Cevapla
  • Ismail kara 1 yıl önce Şikayet Et
    Atamıza kurban ol
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tarihi ziyaret öncesi Erdoğan açıklaması! Türkiye'ye net mesaj: İzin vermeyeceğiz
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan İranlı mevkidaşıyla görüştü