Taksim'deki patlamayla ilgili HDP'den açıklama!

İstanbul Taksim'de İstiklal Caddesi'nde yaşanan patlamaya ilişkin HDP'den açıklama geldi. Partinin hain saldırıyı kınamaması tepkiyle karşılandı.

GİRİŞ 13.11.2022 22:43 GÜNCELLEME 14.11.2022 11:50
Bu Habere 211 Yorum Yapılmış

İstanbul'un Beyoğlu ilçesindeki Taksim İstiklal Caddesi'nde patlama meydana geldi. Hain saldırının ardından partilerden de açıklama geldi.
 

Atilla Taş'tan patlama sonrası hadsiz paylaşım! Tepki yağdıAtilla Taş'tan patlama sonrası hadsiz paylaşım! Tepki yağdı


HDP SALDIRIYI KINAYAMADI: ÜZÜNTÜ DUYUYORUZ

HDP'den yapılan açıklamada, patlama nedeniyle parti olarak derin acı ve üzüntü duydukları belirtilirken, terör saldırısını kınamaması dikkatlerden kaçmadı.

HDP'nin resmi sosyal medya hesabından yapılan açıklamada "Bugün İstanbul İstiklal Caddesi'nde yaşanan ve şimdiye kadar 6 yurttaşımızın hayatını kaybetmesine, 53 kişinin de yaralanmasına neden olan patlamadan dolayı derin acı ve üzüntü duyuyoruz. Üzüntümüz ve acımız büyük, hayatını kaybeden yurttaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar, halkımıza başsağlığı diliyoruz" ifadelerine yer verildi.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 211
  • Aşık dermani 1 yıl önce Şikayet Et
    Hain köpekler kötü emellerine hiç bir zaman ulaşamayacak ve şakşakçıları da şunu bilsinler bu halk kötü niyetli her kim olursa olsun hiç bir zaman kendilerini mecliste idare edecek zemin bulamayacaklar alçaklar canı cehenneme vatanına yan goz le bakan soysuzlara.
    Cevapla
  • S.s 1 yıl önce Şikayet Et
    Terörü terör temsilcilerinden dinlemek büyük bir acı veriyor bana
    Cevapla
  • Hacivat 1 yıl önce Şikayet Et
    Hdp nin cani cehenneme
    Cevapla
  • Ali kemali armutlu 1 yıl önce Şikayet Et
    Meclisten atın, beslemeyin
    Cevapla
  • Bora 1 yıl önce Şikayet Et
    Yahu bunlar zaten PKK destekçisi,ne bekliyorsunuz ki,enteresan olan demokrasi adı altında yüce mecliste bulunmaları, alayı militan ve sempatizan bunların kapatın gitsin yasaklayın bunları insanın kanına dokunuyorlar artık,sabrında bir sınırı var...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Antalya'da kan donduran görüntü: Kreş müdürü tutuklandı!
Tek tüfek, çelik gibi iman... 2 mücahidin kahramanca savaşıp şehit olduğu anlar