Demirtaş'tan İstiklal Caddesi'ndenki saldırıyla ilgili ilk açıklama!

Eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Beyoğlu İstiklal Caddesi'nde meydana gelen bombalı saldırıya ilişkin açıklama yaptı.

Demirtaş'tan İstiklal Caddesi'ndenki saldırıyla ilgili ilk açıklama!
Demirtaş'tan İstiklal Caddesi'ndenki saldırıyla ilgili ilk açıklama!
GİRİŞ 14.11.2022 10:18 GÜNCELLEME 14.11.2022 10:18
Bu Habere 185 Yorum Yapılmış

Edirne F Tipi Cezaevi'nde bulunan eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, İstanbul’un Beyoğlu ilçesine bağlı İstiklal Caddesi’nde meydana gelen bombalı saldırıya ilişkin açıklama yaptı.

Sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Demirtaş, "Kim hangi amaçla ya da gerekçeyle yapmış olursa olsun, sivilleri hedef alan her saldırı hukuken, siyaseten, ahlâken ve vicdanen terördür. Asla kabul etmiyoruz" açıklamasında bulundu.

Demirtaş'ın paylaşımları şu şekilde:

Kim hangi amaçla ya da gerekçeyle yapmış olursa olsun, sivilleri hedef alan her saldırı hukuken, siyaseten, ahlâken ve vicdanen terördür. Asla kabul etmiyoruz.

İstiklâl Caddesi'nde masum sivilleri açıkça hedef alan terör eylemini de lanetliyorum. Yaşamını yitirenlere Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralılara acil şifalar diliyorum.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 185
  • Çavuş 1 yıl önce Şikayet Et
    Kandan, terörden, kaosdan, kargaşadan beslenen kim olursa olsun ben bunu kınıyorum demesi neyle bağdaşır her şeyiniz sahte.
    Cevapla
  • Sefergörev. 1 yıl önce Şikayet Et
    Sen cezani çek yapanlar senin tayfan arkadaşlarin buyuk kariştirici terörist .
    Cevapla
  • Hakan 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne demek "Sivilleri hedef alan saldırıları kabul etmiyoruz. Yani siz şimdi sivillere değilde askere, polise, öğretmene ve diğer resmi görevlilere yapılan saldırı ve katliamlarını kabul ediyor, onaylıyorsunuz öylemi. Bu sözlerinize göre kendi ifadenizle terörist ve terörizmin faaliyetlerini bir şekilde destekliyorsunuz. bu da demektir ki siz de teröristsiniz.
    Cevapla
  • Burak 1 yıl önce Şikayet Et
    İdam gelsede şu hainleri sallanırken görsek keşke
    Cevapla
  • Mahmut sari 1 yıl önce Şikayet Et
    İdam hiç bir zaman çözüm değil . Nice suçsuz insanlar idam edilmiştir tüm dünyada
    Cevapla
  • Ergin 1 yıl önce Şikayet Et
    Yasin börü ve arkadaşlarını unutmadik
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İnanılmaz olay Türkiye'de yaşandı! Kelime-i Tevhid bayrağı taşıyan gence saldırı
Trabzonspor 10 kişiyle final kapısını araladı