Doğu Perinçek: Saldırının arkasında kimin olduğu ortada!

Vatan Partisi Genel Başkanı Dr. Doğu Perinçek, İstiklal Caddesi'nde düzenlenen bombalı saldırıya ilişkin yaptığı açıklamada, "Saldırının arkasında kimin olduğu apaçık ortada." dedi.

GİRİŞ 14.11.2022 07:51 GÜNCELLEME 14.11.2022 08:59
Bu Habere 39 Yorum Yapılmış

Ulusal Kanal'da canlı yayına katılan Dr. Doğu Perinçek, bombalı saldırıda hayatını kaybedenlerin yakınlarına başsağlığı diledi.

Perinçek devamında şunları kaydetti:

Resmi açıklamalarda bu olayın arkasında 'her kim varsa' gibi açıklama yapılıyor. Araştırma sonuçlarını bekliyoruz ama kimin olduğu apaçık ortada. Türkiye'de terör eylemleri var, şehit cenazeleri geliyor. Ama teröre karşı kararlı şekilde mücadele yürütülmüyor. Mehmetçik, polis köy korucuları yürütüyor. Pervari de halk HDP'ye göz açtırmıyor. PKK ile savaşıyor. 

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 39
  • KARSLI Serhat 1 yıl önce Şikayet Et
    yaaa bu cicek muhabetti bir dursun ...Degou Perincek antepli vatansever ,...antepden hain cikmaz ...yeter ....heralde bizde biliyoruz kimlerin yaptini ..amerikanin isi besbelli ...
    Cevapla
  • Vatandaş Kenan 1 yıl önce Şikayet Et
    Eeee Perinçek saldırının arkasındaki apaçık ortada ise açıklasana.. Amerika ve İngiltere desene.. Tepki versene.. Bir siyasetçi çıkıpta bunları söyleyemedi. Tek söyleyen S.SOYLU - AKP dir. Diğerleri kuyruk sıkıştırıp sıvışmışlar ve oy hesabı kurnazlığı altında ezilmiş eziklerdir.
    Cevapla
  • Ülkem 1 yıl önce Şikayet Et
    Arkasında hdpkk ve onunla el ele yürüyenler var
    Cevapla
  • Cngz56 1 yıl önce Şikayet Et
    Senin çiçek verdiğin kişi destek aldığın abd var
    Cevapla
  • BABACIĞIM 1 yıl önce Şikayet Et
    İrancı değilim iranı zerre sevmem ama bu olayın ardında iran süsü verilmiş büyük şeytan abd var amaç seçime giderken istikrarı bozmak ve TÜRKİYE iran savaşı çıkarmak
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
The Telegraph yazdı: Vladimir Putin'e büyük şok!
New York Times: Kar eden Türkiye'ydi; İsrail yalnızlaşıyor