CHP şaşrıtmadı! Tepki çeken 'İnternet' kararı

CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, provokatif paylaşımları engellemek için alınan karar hakkında suç duyurusunda bulunacaklarını açıkladı.

CHP şaşrıtmadı! Tepki çeken 'İnternet' kararı
CHP şaşrıtmadı! Tepki çeken 'İnternet' kararı
GİRİŞ 14.11.2022 20:00 GÜNCELLEME 14.11.2022 20:27
Bu Habere 126 Yorum Yapılmış

İstiklal Caddesi'nde meydana gelen teröe saldırısının ardından Türkiye'deki internet servis sağlayıcıları tarafından sosyal medya platformlarına erişimin kısıtlandı.

CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, provokatif paylaşımların önüne geçilmek için alınan kararı yargıya taşıyacaklarını belirtti.

Tekin, "BTK, kendilerine verilen görevi yetkisi dışında kullanarak insanların temel hak ve özgürlüklerini ellerinden almışlardır. BTK İstiklal Caddesi'ndeki terörist saldırının ardından Twitter'a girişi kısıtladı. Ancak BTK Başkanı başsağlığı mesajını Twitter'dan yayımladı. İlgili kişiler hakkında Türk Ceza Kanunu'nun "görevi kötüye kullanma", "bilişim sistemlerinin işleyişini engelleme" ve "haberleşmenin hukuka aykırı yollarla engellenmesi" suçlarını düzenleyen hükümleri uyarınca cezalandırılmalarını talep edeceğiz. Burası muz cumhuriyeti değil, Türkiye Cumhuriyeti. AK Parti'nin seçim ofisi gibi görev yapamazsınız. Herkes milletin haber alma hürriyetine saygı gösterecek. Bu uygulama açıkça sansürdür, hukuka ve kanuna aykırıdır." dedi.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 126
  • Seco 1 yıl önce Şikayet Et
    Garson bahsisleriyle milyon dolar hesabı olan kifayetsiz zavalli
    Cevapla
  • Doğu beyi 1 yıl önce Şikayet Et
    Tabi bey efendi siz ve siz gibi yandaşlarınız provake yapamadığı için çok üzüldü
    Cevapla
  • meraci83 1 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Gürsel; şayet övündüğünüz gibi dürüst ve samimi iseniz Allah rızası için terör sevicilerle kucak kucağa oturmuş partiniz ce Ha pe için de bir dava açar mısınız?
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    aynen yüzsüzlükte son perde
    Cevapla
  • Murat 1 yıl önce Şikayet Et
    Daha düne kadar kanal ve gazeteleri kapatacağız diyen kişi mi söylüyor bunu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kira getirisin de zirveye oturdular! İşte getirisi en yüksek olan iller...
PKK’dan TSK’ya kimyasal kumpas! Kalleş plan deşifre oldu