Akşener'in 'gizli' toplantısı ifşa oldu: Kılıçdaroğlu ağabeyim ama kazanamaz!

CHP 26. Dönem Milletvekili Barış Yarkadaş, İyi Parti lideri Meral Akşener'in "gizli" toplantısında CHP lideri Kılıçdaroğlu hakkındaki konuşmasını anlattı.

GİRİŞ 15.11.2022 14:28 GÜNCELLEME 15.11.2022 14:41
Bu Habere 85 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanının belirleneceği 2023 seçimleri öncesi Cumhur İttifakı'nın adayı Recep Tayyip Erdoğan olarak belirlenirken, Millet İttifakı hala aday karmaşası yaşamaya devam ediyor. Dün bir toplantı daha yapan CHP, İyi Parti, SP, Deva, GP, DP liderleri yine ortak aday açıklaması yapamadı.

Adaylığını ilan etmesine rağmen Altılı Masa'da destek görmeyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na bir kez daha kapılar kapatıldı. İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in, kameralar önünde kesin bir söylemde bulunmasa da, Kılıçdaroğlu'nun seçimi kazanabilecek aday olmadığını kapalı bir toplantıda dile getirdiği öne sürüldü.

CHP 26. Dönem Milletvekili Barış Yarkadaş, İyi Parti lideri Meral Akşener'in Adana'daki temasları sırasında iş insanları ile gizli bir toplantı yaptığını aktardı. Yarkadaş, toplantıda bulunan bir dostundan içerik hakkında bilgi sahibi olduğunu öne sürdü.

KEMAL BEY'İ AĞABEYİM OLARAK GÖRÜYORUM AMA...

CHP'li Barış Yarkadaş, Tv100 ekranlarındaki programda şunları söyledi:

"Meral Akşener, Adana'da Bilge Yılmaz ve Ümit Özlale'nin de olduğu bir kapalı ekonomi toplantısı yaptı. Adana'nın önde gelen 50 yakın iş insanı katıldı.

Meral Hanım 'Sizden rica ediyorum basınla bilgi paylaşmayın' diyor. Bir iş insanı arkadaşımla bu toplantının içeriğini konuştum. Meral Hanım'a 'Cumhurbaşkanı adayı kim olacak?

CHP ile aranızda gerginlik var mı?' sorusu yöneltiliyor. 'Kemal Bey benim ağabeyimdir. Ben Kemal Bey'i ağabeyim olarak görüyorum.

Ben bu masayı bozdurtmayacağım. Biz kazanacak adayı halkın karşısına çıkartacağız, sakın stres yapmayın' diyor.

Faruk Arslan Haber7.com - Özel Haber Sorumlusu
Haber 7 - Faruk Arslan

Editör Hakkında

İstanbul’da doğdu. Aslen Erzurumlu. Anadolu Üniversitesi Uluslararası İlişkiler mezunu. 2010 yılından bu yana gazete ve internet haberciliğinde. 2013-2022 yılları arasında Akit Medya bünyesinde birçok vazife üstlendi. Dosya haberleriyle ödül ve plaketler aldı. Alanında uzman isimlerle röportajlar, mülakatlar, beyanatlar gerçekleştirdi. Çeşitli kurum, kuruluş ve STK’lara metin yazarlığı desteği verdi. Alanıyla ilgili seminerlerde, konferanslarda, çalıştaylarda, panellerde yer aldı. Uluslararası Medya Enformasyon Derneği ve İletişim Platformu Derneği üyesi. Kasım 2022’den beri Haber7 kadrosunda.
YORUMLAR 85
  • Mersinli 1 yıl önce Şikayet Et
    Bence de kazanamaz.
    Cevapla
  • Haklı 1 yıl önce Şikayet Et
    Aynı soydan geliyorlar. Kardeş.
    Cevapla
  • Garip 1 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Kılıçdaroğlu herkesi konuşdun birde yardımcı hizmetlerde çalışanları dile getir
    Cevapla
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Tarih tekerrür ediyor taşnağı siyonosti haçlı artığı bilmemnesi bukalum gibi şekilden şekle girip aramızda geziniyor
    Cevapla
  • Hadi be 1 yıl önce Şikayet Et
    Vallaha büyük sır. Biz kesin kazanır diyorduk. Allah Allah ya
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmesinden detayları anlattı
Okul müdürü İbrahim Oktugan'ın öldürüldüğü saldırının görüntüleri