Meral Akşener’in Başdanışmanı istifa etti! Erdoğan'a destek açıklaması

Murat Çuhadar, İYİ Parti Lideri Meral Akşener’in Başdanışmanlığından istifa etti. Yaptığı yazılı açıklama ile istifasını duyuran Çuhadar, parti ile politik fikir ayrılıklarından ötürü istifa ettiğini açıkladı.

GİRİŞ 16.11.2022 15:45 GÜNCELLEME 18.11.2022 12:02
Bu Habere 139 Yorum Yapılmış

Uzun yıllardan beri AK Parti’ye verdiği destekler ile tanınan başarılı sosyal çalışmacı Murat Çuhadar, kısa bir süre önce getirildiği İYİ Parti Genel Başkan Başdanışmanlığı görevinden istifa ederek Türkiye’nin Yüzyılı Platformu’nu kurarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek kararı aldı.

AK PARTİ VE ERDOĞAN'A DESTEK

Yurt genelinde on binlerce üyesi olan Yaşama Dokunanlar Platformu’nun da başkanlığını sürdüren Çuhadar, 2023 seçimlerinde Türkiye’nin Yüzyılı Platformuyla şehir şehir dolaşarak Ak Parti ve Erdoğan’a destek çalışmalarını başlatacak.

Yıllardır ulusal basında yorumculuk ve program yapan Murat Çuhadar, aldığı bu karar ile AK Parti seçmeni tarafından çok büyük sevinçle karşılandı.

Seçmen tarafından tanınan ve yüksek sempati duyulan Türkiye’nin Yaşam Koçu Murat Çuhadar, yurt genelinde gerçekleştirdiği ulusal projeler ve eğitim faaliyetleri ile tanınmakta.

Yaşam Koçluğu konusunda uluslararası ödülleri ve birçok ünlünün koçluğunu yapan Çuhadar, 15 Temmuz hain darbe girişimi sürecinde de yurt genelinde önemli organizasyonları yönetmişti.

Güneydoğu konusunda uzman olan Murat Çuhadar’ın Başkanlığını üstlendiği platformda izleyeceği yol haritasını önümüzdeki günlerde açıklayacağını bildirdi. 

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 139
  • dedem 1 yıl önce Şikayet Et
    aklın yolu bir der benim dedem
    Cevapla
  • silke 1 yıl önce Şikayet Et
    zararin neresinden önersen dön. ÜLKE kara gecti. HOSGELDIN. Sefalar getirdin.
    Cevapla
  • orhan01 1 yıl önce Şikayet Et
    Senin gibileri hele ki iyipartililer akpartiye gelmesin.Cunku simdiye kadar ordan birsey cikar diye beklediniz.Artik ümit kalmayinca erdogana yanasmaya calisiyorsunuz.Iki yuzlusunuz.Madem gelecektin de simdiye kadar neden yillarca bekledin..Meral Aksenerin nasil biri oldugu acik degil mi.Sen ki bir de ona danismanlik yapmissin.
    Cevapla
  • Bozkurt 1 yıl önce Şikayet Et
    Zaten senden danışman olsa ne olmasa ne yerin çoktan belliymiş zaten isabetli olmuş
    Cevapla
  • Kaan 1 yıl önce Şikayet Et
    En doğrusu inşallah sayın akşenerde dogru yolu bulacaktır.hükümet gitsin demek pkk yla el sıkışmak deyil iyi partinin yerine gizli kapılar ardında pkk ile pazarlık yapılan grup masalari deyil
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye'den BM'nin Filistin kararı hakkında ilk açıklama
Blu Tv'nin sahibinden skandal sözler: İsrail katliamını böyle meşrulaştırdı!