Ruşen Çakır'dan 'İYİ Parti' çıkışı: Davete icabet edecekler

Başkan Erdoğan bugün İYİ Parti'nin 6'lı masadaki pozisyonuyla ilgili, "Onlar niye bunlarla aynı masaya düşüyor veyahut aynı konuma geliyor? Bu düşündürücüdür" diyerek, çağrıda bulunmuştu. Ruşen Çakır'dan konuya ilişkin flaş bir iddia geldi.

Ruşen Çakır'dan 'İYİ Parti' çıkışı: Davete icabet edecekler
Ruşen Çakır'dan 'İYİ Parti' çıkışı: Davete icabet edecekler
GİRİŞ 18.11.2022 01:55 GÜNCELLEME 18.11.2022 01:55
Bu Habere 90 Yorum Yapılmış

Muhalefete yakınlığı ile bilinen gazeteci Ruşen Çakır bugün yaptığı yayında, İYİ Parti'den bazı milletvekilleri ile teşkilat yöneticilerinin partisinden bağımsız olarak bireysel olarak bu çağrıya uyabileceklerini kaydetti.

Ruşen Çakır, "İYİ Parti'nin içerisinden bazı kişiler, bazı teşkilat yöneticileri ve bazı milletvekilleri bunu yapabilirler, bireysel olarak yapabilirler. İYİ Parti'den bu davete icabet edecekler çıkabilir. İYİ Parti'nin dışında da bu olabilir" çıkışında bulundu.

BAŞKAN ERDOĞAN'DAN İYİ PARTİ'YE YERLİ VE MİLLİ DURUŞ ÇAĞRISI

Başkan Erdoğan bugün şu ifadeleri kullanmıştı:

"Burada özellikle muhalefetin içinde, CHP'yi bir kenara koyalım, 6'lı masanın hepsini söylememe gerek yok, ama İP'in (İYİ Parti'nin) bunlarla aynı çizgiye düşmesi tabii düşündürücü. Onlar niye bunlarla aynı masaya düşüyor veyahut aynı konuma geliyor? Bu tabii düşündürücüdür. Hele hele böyle bir dönemde. Temenni ederiz ki bunlar da bir dönüşüm yapmak suretiyle gerek bu masayı terk etmek gerekse milli ve yerli bir duruş sergilemek üzere konumunu yeniden gözden geçirir."

Gülşah Kerimoğlu Haber7.com - Editör
Haber 7 - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Haber7.com sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı.
YORUMLAR 90
  • Mamoste 1 yıl önce Şikayet Et
    Biraz akıllı olan bilir Erdoğan burada çağrıyı Meral Akşenere yapmadı. Uzun süredir millet ittifakında rahatsızlık duyan parti içindeki adamlara kapı araladı. Aday tam belli olduğunda HDP ile mecburi yakınlaşma başladığında o zaman çağrının sonuçlarını görürüz
    Cevapla
  • okur 1 yıl önce Şikayet Et
    Sonları yaklaştıkça panik artıyor
    Cevapla
  • Doğrucu Davut 1 yıl önce Şikayet Et
    Muhalefetin büyük partilerinin başkanları maalesef yerli ve milli değildir. KKnın gerçek kimliğini üstad Mısıroğlu belgelerle açıklıyor.Meral hanım diyarbakırdan selanike sürülen isyancı bir ermeni babanın kızı olduğunu kendi ağzıyla itiraf etti. Hdp eş başkanları zaten malüm.Hepsini internetten bulabilirsiniz.
    Cevapla
  • Mehmet narin 1 yıl önce Şikayet Et
    se inin milliyetçi dediklerinin furduhu her belli.utanmaniz yokki
    Cevapla
  • Ceio 1 yıl önce Şikayet Et
    İyi parti milli mi?yoksa mili bozuk partimi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fide dağıtımında 5 bin kişi, kuyruk oluşturdu
TFF'nin, imza sayısı toplanamadı iddiasına Kulüpler Birliği'nden belgelerle cevap!