Çavuşoğlu: Terörü temizlemeye devam edeceğiz

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, İstiklal Caddesi'nde terör saldırısının gerçekleştiği noktada açıklama yapıyor.

GİRİŞ 18.11.2022 14:49 GÜNCELLEME 18.11.2022 15:24
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, İstiklal Caddesi'nde terör saldırısının gerçekleştiği noktada açıklama yapıyor. Çavuşoğlu'nun açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

"Terörle mücadelemizi kararlılıkla sürdüreceğiz.

Terör saldırısının hedefleri var. Ama hiçbir hedefe ulaşamayacaklarını gördüler. Terörü temizlemeye devam edeceğiz.

NEW YORK TIMES'IN TEPKİ ÇEKEN HABERİ

Terörle mücadelede bunların ikiyüzlülüğünü hep görüyoruz.

Her zaman insan hakları, hak ve hukuktan bahsedenlerin bu saldırıya sadece turizm açısından bakması ibretliktir. Onlar ne derlerse desinler, terörü desteklemeyi devam etsinler, biz teröristlerin tepelerine inmeye devam edeceğiz. Türkiye Yüzyılı başlamıştır, bundan geri adım atmak yoktur."

İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 25
  • Kızılelma 1 yıl önce Şikayet Et
    Terörün canına okuyacağız canına.Varmı itiraz edecek alçak namussuz bilelim.
    Cevapla
  • Afyonlu emekli 1 yıl önce Şikayet Et
    Kimseye bakmayin abd kaynaklari cokta tinn,times vashington portakali,girin 50 km alalim cikalim ,karabag gibi, terörist lere acimayin ,zaten bizim oralar.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    meclisteki teroristler ne olacak
    Cevapla
  • HIDIR BUDUR 1 yıl önce Şikayet Et
    Yüzlerce binlerce şehidimizin sebebleri arasında bize " PKK Terör örgütüdür " masalı anlatıp PKK'yı yıllardır destekleyen besleyen kapımızın dibindeki bu PKK=PYD'ye 70.000 TIR'lık silah desteği verip, İŞİD'e odaklanalım masalında bizi kandıran ABD var mı ? Yok MU? Neden biz "sivrineklerle uğraşıp bu bataklığa su döken ABD bile olsa bölgeden şah damarını kesemiyoruz???Başımızdan çuvalı iyice çıkarıp atalım artık..
    Cevapla
  • tepki 1 yıl önce Şikayet Et
    kardesim durmadan natoyu toplantiya cagir usa madde de avrupa madde de nato su bu madde de gece gunduz toptiya cagir terøre destek veren ulkerleri kirmizi listeye al usa bize ambor mu koydu sende usa celik demir maden satma bize gerek yakin da benzeri adim at usa kim dunya emir veriyor acil nukler yapin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
S&P, Fed'in ilk faiz indirimini aralıkta bekliyor
Çekmeköy’de sahte taksi ile kanlı tuzak! Çantayı da toprağa gömmüş…