Başkan Erdoğan'ın masasındaki son anket! Dikkat çeken tablo

AK Parti Tanıtım ve Medyadan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, katıldığı canlı yayında son anket sonuçlarını paylaştı. İşte AK Parti ve Başkan Erdoğan'ın oy oranları

GİRİŞ 24.11.2022 18:19 GÜNCELLEME 24.11.2022 18:20
Bu Habere 178 Yorum Yapılmış

AK Parti Tanıtım ve Medyadan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, TV100'de katıldığı programda Başkan Erdoğan'ın masasındaki son anket sonuçlarını paylaştı. Ortaya dikkat çeken rakamlar çıktı.

Dağ ayrıca 6'lı masadaki adaylık tartışmalarına da değindi.




SON ANKET SONUÇLARI! AK PARTİ YÜZDE 42, BAŞKAN ERDOĞAN YÜZDE 52

2023 yılının haziran ayında yapılması planlanan cumhurbaşkanlığı seçimlerini kazanacaklarını ifade eden Dağ, " Ak Parti'nin oy oranı yüzde 42 bandında, oraya oturmuş vaziyette. Cumhurbaşkanımızın oranı da yüzde 52'lerde. İnşallah 2023 Haziran'daki seçimde Cumhurbaşkanlığında bir önceki seçimde aldığımız oydan daha yüksek bir oyla, Ak Parti'de de bir önceki almış olduğumuz oydan daha fazla bir oyla seçimi kazanacağız. Anket dediğiniz iş, sizin kendi içinizde yaptığınız ve önünüzdeki süreçte size yol gösterecek bir husustur." ifadelerini kullandı.

6'LI MASADAKİ TARTIŞMALAR

Muhalefettteki adaylık tartışmalarıyla ilgili konuşan Dağ, ''6’lı masanın adayının kim olacağı bizi ilgilendirmiyor. Bir endişemiz söz konusu değil ama onları endişelendiriyor. 6'lı masanın 2 büyük partinin genel başkan yardımcıları ve grup başkan vekillerinin birbirleri hakkında yaptıkları açıklamalara bakacak olursanız: biri Kemal Kılıçdaroğlu kazanamaz diyor diğeri de kraldan çok kralcı diyor. Burada görünen tablo şu, bir maça çıkıyorsunuz ve maçın oyuncuları kavga ediyor, böyle bir takımın seçimde netice alacak noktaya gitmesi mümkün mü?'' dedi.



TÜRKİYE YÜZYILI

AK Parti'nin ses getiren vizyon hamlesiyle ilgili Dağ, ''İlk yüzyılda vesayet ve siyasi belirsizliğe rağmen her vatandaşımız inşa edilmesi için taş üstüne taş koydu. 2023’ten sonraki süreç, her yıl, her ay Türkiye Yüzyılı olarak dünyada konuşulsun, bunu hep birlikte konuşturalım. Bu bir seçim sloganı değil, bizim 3K modelimiz var 3K modelinin birinci K’sı ‘Doğruya doğru’ önümüzdeki süreçte daha fazlasını duymaya devam edeceksiniz. Türkiye Yüzyılı’na entegre bir iş ve devam edecek.'' açıklamasını yaptı.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 178
  • Defa 1 yıl önce Şikayet Et
    Cumhur ittifakına gönül verenler sandıklara sahip çıkmalı. İstanbulda chpliler tarafından tipine bakılarak bazı kişilere pusula verilmediği biliniyor.
    Cevapla
  • Evren 1 yıl önce Şikayet Et
    Geliyor, gelmekte olan.
    Cevapla
  • C.Türk 1 yıl önce Şikayet Et
    Önemli olan Sandıklara sahip çıkmak çünkü Altılı Ganyancılar her şeyi yapar.
    Cevapla
  • ofli 1 yıl önce Şikayet Et
    sandıklara iyi sahip çıkılmalı.artık ülkelerin sand8klarına müdahale ediyorlar.allah muhafaza
    Cevapla
  • Cumhur ittifakı 68 1 yıl önce Şikayet Et
    Sonuna kadar CUMHUR İTTİFAKI RTE BAHCELI DESTICI
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Seçime 2 gün kala Milli Görüş Platformu'ndan 'İslambol' çağrısı: Bütün ümmet sevinecek
Ankara’daki Aleviler Turgut Altınok’u destekleme kararı aldı!