Akşener ve Kılıçdaroğlu sözde birlikte temel atmışlardı, hala koyunlar otluyor!

Meral Akşener ve Kemal Kılıçadaroğlu'nun Adana'da birlikte katıldıkları toplu açılış ve temel atma töreninde “Karavan kampı” diyerek, sözde temelini attıkları yerde koyunlar otluyor.

GİRİŞ 26.11.2022 08:22 GÜNCELLEME 26.11.2022 09:06
Bu Habere 174 Yorum Yapılmış

Adana'da "Hayali Sahra Hastanesi" fiyaskosu ve tamamlanmayan öğrenci yurdunun açılışını yaparak gündeme gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu şimdi de Çukurova’da başka bir skandala imza attı. 

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar'ın oğlununun nikahına katılmak üzere 12 Kasım'da Adana'ya gelen CHP Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener aynı gün Çukurova Belediyesi'ne ait bazı eserlerin toplu açılış ve temel atma törenine katıldılar. Çok sayıda kişinin katıldığı törende 23 açılış, 14 temel atma töreni yapıldığı duyuruldu.

Ancak o temellerin bazılarının atılmadığı ortaya çıktı. Onlardan biri "Karavan kamp alanı". Temelinin atıldığı söylenen arazide şu sıralar çobanlar koyunları otlatıyor.

Ayrıca yine sözde temeli atıldığı söylenen Mangal Park alanında da boş arazinin tellerle çevrilmiş olduğu görüldü.

MECLİSTE GÜNDEME BİLE GELMEDİ

Çukurova İlçesi'nin Güzelyalı Mahalle Muhtarı Göktürk Güngör, "Temeli atıldığı denilen karavan kampında ne elektrik ne de su çekilmiş durumda. Bunlar sadece tabela olarak geçiyor. Maalesef hiçbir açılışları gerçek değil" derken, Çukurova İlçe Belediye Meclis Üyesi Mustafa Aslan Deveci ise projelerin çoğunun meclis gündemine bile gelmediğini ileri sürerek, "Temellerini attıklarını söyledikleri yerle gündemimize bile gelmediği gibi komisyondan dahi geçmedi" dedi.

SAHRA HASTANESİ YALANI

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun pandemi sürecinde Adana Büyükşehir Belediyesinin "Bir haftada bin kişilik sahra hastanesi kurdu" diyerek övündüğü yerin fuar alanı olduğu ortaya çıkmıştı.

Hastane olarak hiç hizmet vermeyen fuar alanında 2020 yılının Kasım ayında ise Estetik Kozmetik Güzellik fuarı düzenlenmişti. Geçen 12 Kasım'da ise aynı fuar alanında Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar'ın oğlunun düğünü yapılmıştı.

Kılıçdaroğlu, İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile birlikte nikaha katılıp, şahit olmuştu.

MERDİVENİ OLMAYAN ÖĞRENCİ YURDUNU AÇTI

Kemal Kılıçdaroğlu 19 Ekim'de yine Adana Büyükşehir Belediyesi'nin yurt açılışına katılmış "20 yıldır yurt sorununu çözemediler. Millet ittifakı olarak iktidara geldiğimizde 20 yılda değil, 10 yıl değil 1 yılda yurt sorununu çözeceğiz" şeklinde konuşup, tamamlanmamış yurdun açılışını yapmıştı. Kent Meydanı'nda bulunan kız öğrenci yurdunun merdivenin bile henüz olmadığı, yurdun içinde inşaat pisliklerinin durduğu ortaya çıkmıştı.

KAYNAK: SABAH GAZETESİ
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 174
  • Murat gözükara 1 yıl önce Şikayet Et
    İYİKİ temel atmamışlar... Yoksa ot bile bitmezdi....
    Cevapla
  • ANTİ SOSYAL 1 yıl önce Şikayet Et
    SİZİN ORAYA TEMEL ATANINIZ KiM.
    Cevapla
  • ERZURUMLU / TELAT 1 yıl önce Şikayet Et
    Sahtesi orjinalinin değerini yükseltir derler işte bundan sebeptir ki bu necip millet Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN'a 20 yıldır hem değer verip hem de oy berip başında tutuyor bunun başka bir izahı varmı siz hep böyle sahtekârlık yaparsanız bu millet size sittin sene iktidar yüzü göstermez ve size hep şunu söyleyecek hadi gidin başka kapıya bu kapıdan size iktidar yok ve hep kapıdan kovar biraz bu milleti aptal yerine koymayın eğer hep böyle yalan söylerseniz sonunuz hep hüsran olacak
    Cevapla
  • Nöbetci eczane 1 yıl önce Şikayet Et
    Doğal karavan alanı açmış daha ne istiyorsunuz canım.
    Cevapla
  • saas 1 yıl önce Şikayet Et
    O koyunlar bile kacmis bunlardan . BIR TEK BASKAN RECEP TAYIP ERDOGAN
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
WSJ: ABD, İsrail'e 1,3 milyar dolarlık yeni askeri desteğe hazırlanıyor
Hamas ve İslami Cihad'dan Filistinlilere tüyleri diken diken eden İsrail çağrısı!