AK Parti İstanbul İl Başkanı Kabaktepe: Emir ve görüşlerinize hazırız!

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, "Yeni hedefimiz önümüzdeki dönemde kapı kapı dolaşarak, 4,5 milyon haneyi ziyaret etmek, davamızı, ideallerimizi, mücadelemizi her eve taşımaktır." dedi.

GİRİŞ 27.11.2022 19:20 GÜNCELLEME 28.11.2022 10:03
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Kabaktepe, AK Parti İstanbul İl Başkanlığının Galatasaray NEF Stadyumu'nda düzenlediği "İstanbul'un Sözü: Birlik, İrade, Zafer" programında yaptığı konuşmada, kentin her köşesinde İstanbulluların her zaman yanında olmaya devam ettiklerini söyledi.

Özellikle "Yüz Yüze 100 Gün" programı ile 100 binlerce İstanbullu hemşehrileriyle buluştuklarını dile getiren Kabaktepe, "Her renkten, her sesten, her meşrepten insanımızı menzil bildik, davamızı ve meramımızı gönüllere sefer samimiyetiyle nakış nakış işledik. Cumhurbaşkanı Yardımcımızdan bakanlarımıza, genel başkan yardımcılarımızdan milletvekillerimize, belediye başkanlarımızdan partimizin bütün bileşenlerimizle İstanbul'umuzda uğramadık sokak, vurmadık kapı, sıkmadık el, girmedik gönül bırakmamaya gayret ettik. Kulak olduk ses dinledik, yoldaş olduk dert dinledik, kardeş olduk söz söyledik. Sözümüzü, davamızı her vatandaşımıza, yeniden ve yılmadan tekrar tekrar ulaştırdık." diye konuştu.

Kabaktepe, tüm oynanan oyunlara, algılara, manipülasyonlara inat, en gür seda ile İstanbul'un "Tek yol Recep Tayyip Erdoğan" dediğini aktararak, şöyle devam etti:

"İstanbul teşkilatları olarak bugün de şehrimizin en büyük statlarından birinde sizlerin huzurundayız. 2023 zaferine giden yolda, sandık kurulu üyelerimizle, uç beylerimiz mahalle başkanlarımız ve yönetimleriyle, ilçe başkanlarımız, belediye başkanlarımız ve meclis üyelerimizle, teşkilatımızın mayası kadın kollarımızla, teşkilatımızın göz bebeği gençlik kollarımızla ve tüm teşkilatlarımızla emir ve görüşlerinize hazırız. Yeni hedefimiz önümüzdeki dönemde kapı kapı dolaşarak, 4,5 milyon haneyi ziyaret etmek, davamızı, ideallerimizi, mücadelemizi her eve taşımaktır."

"ZİHNİMİZ MEHMET'İN FATİH OLDUĞU ANLAYIŞTADIR"

AK Parti'nin Fatih'in İstanbul'u fethettiği yaşta olduğunu dile getiren Kabaktepe, "Zihnimiz Mehmet'in Fatih olduğu anlayıştadır. Fatihler doğuracak analar, fetihler müjdeleyecek bilge ulaklar, azmini pekiştirecek size gönül verenler var. Müjdeler olsun Türkiye Yüzyılı'nın kutlu yürüyüşü başlamıştır. Müjdeler olsun ok, artık hedefine doğru yol almaktadır. Milletimiz yine hakkını ve istediğini sandıktan alacaktır. Aziz İstanbul teşkilatım, agah olunuz ve asla unutmayınız: 2023 zaferi, karanlığın aydınlığa vardığı andır. 2023 zaferi, kutlu sancağı asırlardır taşıyanlara selamdır. 2023 zaferi, şarkımızın yeniden besteleneceği makamdır. 2023 zaferi, Türkiye Yüzyılı'nın yükseleceği en sağlam dayanaktır." şeklinde konuştu.

KAYNAK: AA
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 12
  • Şenol 1 yıl önce Şikayet Et
    Misal benim evime kimse gelmedi. Dertlerim çok ama biz derdimizi çözen olarak Rabbimizi bildik. Ona arz eyledik. Kullarından birşey beklemedik. Burada yazdığımdan şunu çıkarmanızı beklerim. Kullar kendini sorun çözüyor zannetmesin. Sorunu bir çözen var
    Cevapla
  • Acelebi 1 yıl önce Şikayet Et
    Reisim Peygamber efendimiz sa. Hz. Hamza' heybetini gizli tut diyorya. Bende size diyorum biliriz korkmazsiniz heyetinizi gizli tutun muhalefet ve bütün dünya korkuyor. Allah'in izle korktukları başlarına gelecek.
    Cevapla
  • bekir 1 yıl önce Şikayet Et
    Sayın kabaklıtepe öncelikle ben sizi evime bekliyorum yıllardır bir sorunumuz var çözemedik sayın cumhurbaşkanımıza iletemedik
    Cevapla
  • mit*BOSNIA 1 yıl önce Şikayet Et
    kaftancıoğlu tutuklanmalı yoksa istanbulda yine kaybederiz
    Cevapla
  • Bilge Kağan 1 yıl önce Şikayet Et
    amiiin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hizbullah'tan İsrail'e operasyon! Füzeler peş peşe fırlatıldı
Tokat'taki deprem kameralara böyle yansıdı