Muharrem İnce'den CHP'ye bombardıman: Partiye FETÖ'cüleri doldurdular

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, "İyi ki CHP'den ayrılmışım. Partinin içine FETÖ'cüleri, ne olduğu belli olmayan insanları doldurdular, Atatürkçüleri, Cumhuriyetçileri dağıttılar." ifadelerini kullandı.

Muharrem İnce'den CHP'ye bombardıman: Partiye FETÖ'cüleri doldurdular
Muharrem İnce'den CHP'ye bombardıman: Partiye FETÖ'cüleri doldurdular
GİRİŞ 28.11.2022 10:46 GÜNCELLEME 28.11.2022 10:47
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, bir dizi temaslarda bulunmak üzere gittiği Almanya'da CHP'yi topa tuttu. CHP'nin eski cumhurbaşkanı adayı olarak ciddi sözler sarf eden İnce, CHP'nin çizgisinden uzaklaşıp terör örgütleriyle yan yana geldiğini belirtti.

TÜRK ORDUSUNA İFTİRAYI SAVUNDULAR

Muharrem İnce, "Türk Ordusu'na atılan 'kimyasal silah kullandılar' iftirasını savunan bir parti, Atatürk'ün partisi olamaz. Ben şahsen öyle bir partide duramam" dedi.

M.KEMAL'İN İLKESİNDEN KOPTULAR

Partinin Mustafa Kemal çizgisinden ayrıldığını savunan İnce, "Kemal Kılıçdaroğlu Rusya-Ukrayna savaşında Ukrayna'dan yana durmamız gerektiğini söyledi. Bu, Atatürk'ün yurtta sulh cihanda sulh ilkesine aykırı bir durum. Hiç gündemde olmayan başörtüsü sorununu ortaya çıkardılar." diye konuştu.

CHP'YE FETÖ'CÜLERİ DOLDURDULAR

Sözlerini ağır ithamlarla sürdüren eski CHP'li Muharrem İnce, "İyi ki de CHP'den ayrılmışım. Partinin içine FETÖ'cüleri, ne olduğu belli olmayan insanları doldurdular, Atatürkçüleri, Cumhuriyetçileri dağıttılar" sözlerini sarf etti.

Faruk Arslan Haber7.com - Özel Haber Sorumlusu
Haber 7 - Faruk Arslan

Editör Hakkında

İstanbul’da doğdu. Aslen Erzurumlu. Anadolu Üniversitesi Uluslararası İlişkiler mezunu. 2010 yılından bu yana gazete ve internet haberciliğinde. 2013-2022 yılları arasında Akit Medya bünyesinde birçok vazife üstlendi. Dosya haberleriyle ödül ve plaketler aldı. Alanında uzman isimlerle röportajlar, mülakatlar, beyanatlar gerçekleştirdi. Çeşitli kurum, kuruluş ve STK’lara metin yazarlığı desteği verdi. Alanıyla ilgili seminerlerde, konferanslarda, çalıştaylarda, panellerde yer aldı. Uluslararası Medya Enformasyon Derneği ve İletişim Platformu Derneği üyesi. Kasım 2022’den beri Haber7 kadrosunda.
YORUMLAR 12
  • bülent 1 yıl önce Şikayet Et
    Atıyorsun tutuyorsun daaa, SON DÜZLÜKTE KİMİN YANINDA OLACAKSIN ???????
    Cevapla
  • seçen 1 yıl önce Şikayet Et
    ip ve chp beka sorunudur. kapatılmaları gerekir ama siyasi krize neden olacağından seçmen sandıkta oy vermeyerek kapatmalı bu partileri.
    Cevapla
  • seçim 1 yıl önce Şikayet Et
    nihayet biri gerçekleri görüp söylemeye başladı. Mhp de ipin ipliğini pazara çıkarmalı.
    Cevapla
  • İsmail 1 yıl önce Şikayet Et
    Hep ATATÜRK cü geçiniyorsunuz da, hanginiz daha iyi ATATÜRK cü acaba.... Size bir şey söyleyeyim, şu anda ATATÜRK (gelmez tabi gelmeyecek de) gelse ilk önce sizleri ....
    Cevapla
  • haydar 1 yıl önce Şikayet Et
    muharem bu söylediklerini çocuklar bile öğrendi bilinmeyen bombaları patlat yüreğin yetiyorsa sağır sultanın duydukları pirim etmiyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ahmet Hakan yazdı: Erdoğan, Fatih Erbakan'ı neden çay sohbetine davet etmedi?
Tarihi ziyaret sonrası MSB'den Irak mesajı: Hazırız!