Kılıçdaroğlu adaylık için bunu da yaptı! 6'lı masaya beklenmedik teklif

Kanal 7 Ankara temsilcisi ve Haber7 Yazarı Mehmet Acet, canlı yayında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığıyla ilgili dikkat çeken bir kulis bilgisi paylaştı.

GİRİŞ 28.11.2022 17:48 GÜNCELLEME 28.11.2022 17:48
Bu Habere 161 Yorum Yapılmış

Ülke TV ekranlarında ilgiyle izlenen Türkiye’de ve dünyada son bir hafta içerisinde yaşanan siyasal, ekonomik ve sosyal olayların masaya yatırıldığı Haftanın Raporu'nda 6'lı masanın adaylık konusu ele alındı.

Kanal 7 Ankara Temsilcisi ve Haber7 yazarı Mehmet Acet, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığıyla ilgili çok konuşulacak kulis bilgisi paylaştı. Acet, Kılıçdaroğlu'nun adaylık için 50 milletvekilinden vazgeçebileceğini belirtti.



Kılıçdaroğlu'nun kendi adaylığı karşılığında 50 vekil az çıkartacağı bilgisini paylaşan Acet şu ifadeleri kullandı;

6'lı masayla ilgili Kılıçdaroğlu'nun partilere şöyle bir şey söylediğini duydum. Seçimde çok vekiliik için herkes heveslenmesin. Biz belki de 50 tane az vekil çıkartacağız bu seçimde. Kılıçdaroğlu kendi adaylığı karşılığında masadaki diğer partilere bonkör davranacağını 'Benim adaylığımı kabul ederseniz, benim partimin listesinden aday olabilirsiniz' diyecek.

BUNU KENDİSİNE ÇIT ÇIKARAMAYAN PARTİLİLERE SÖYLEDİ

Bunun da arkası şöyle dolu; Seçim yasasına göre 81 ilin 41 ilinde kendi listesiyle girmek zorunda partiler. 41 ilde kendi listemizden gireceğiz, 40 ilde diğerleriyle paylaşabiliriz. Kılıçdaroğlu'nun gerekirse 50 vekilden vazgeçeriz demiş olması ve bunu da kendisine çıt çıkaramayan partililere söylediği yönünde duyum aldım.

KAYNAK: HABER7
Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 161
  • Erdoğan 1 yıl önce Şikayet Et
    Hayırlısıyla Kılıçtaroğlu Cumhurbaşkanı olacak Ahlaklı adaletli vicdanlı bir insan kul hakkı yemez
    Cevapla
  • Zorkunlu 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu altılı masa çoktan dağılırdı ama ipleri dışarıdakilerin elinde..sanmayın ki kılıçdaroğlu onları tutuyor...
    Cevapla
  • Osmanli 1 yıl önce Şikayet Et
    Sen etkisiz eleman sin seni dinledikçe sitres atıyorum küfürbaz haydo oluyorum akıl parayla alınsaydı valla sana yardım ederdim
    Cevapla
  • Recep Tayyip 1 yıl önce Şikayet Et
    6lı masa tehlikeli işlerin peşinde özellikle basiretsiz boş bir insan olan bay Kemal masadakilerin hiçbiri milliyetçi değil milliyetçi gibi görünüyorlar hepside sahte
    Cevapla
  • Mehmet naim YAZ 1 yıl önce Şikayet Et
    Hayatın her merhalesinde kumar oynamış bir insan gördüğü her olayı ve her masayı kumar diye nitelendirip yönünü öyle bulmaya çalışır oysa Milliyetçiyim diye kendini tanımlayan hiç kimse VATAN,BAYRAK ve TÜRK Milletinin hür ve bağımsız iradesine karşı; beyanları ile sabit ipotek koymak isteyenlerin bulunduğu bir masada asla yer almaz TÜRKİYE sevdası gibi bir derdi var ise saflarda belli gidişatlarda NET olacaksın NET.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Murat Kurum'dan BAYKAR'a sürpriz ziyaret: Bugün yeni çok şey öğrendim...
Muharrem İnce'den Özgür Özel'e çok sert tepki! Flaş İzmir uyarısı!