AK Parti ve Erdoğan'ın son oy oranını açıkladı! 6'lı masayı üzecek

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Tanıtım ve Medya Başkanı Hamza Dağ, katıldığı canlı yayında AK Parti ve Erdoğan'ın oy oranlarını açıkladı. Dağ ayrıca muhalefetin anket oyununa tepki gösterdi.

GİRİŞ 30.11.2022 00:48 GÜNCELLEME 30.11.2022 00:55
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Tanıtım ve Medya Başkanı Hamza Dağ, Habertürk'te katıldığı programda AK Parti ve Başkan Erdoğan'ın son oy oranını açıkladı.



MUHALEFETİN ANKET OYUNU

Muhalefetin anket oyununu anlatan Dağ, ''Anket firmaların birçoğu artık seçim yaklaştıkça anket açıklamaktan vaz geçecek. Geçen sene bol keseden atıyorlardı. Bizim Temmuz'dan itibaren sürekli yükselen bir trendimiz var. Parti olarak da, Cumhur İttifakı olarak da, cumhurbaşkanımız olarak da. Muhalefette şöyle bir durum var. AK Parti ve MHP'yi toplayıp geri kalan oyları kendilerine yazıyor.'' dedi.

AK PARTİ VE ERDOĞAN'IN OY ORANI

Son araştırmaların sonuçlarını açıklayan Dağ, ''Bizim sadece son yaptığımız araştırmalara göre, yüzde 40-42 arası parti oyumuz var. Cumhurbaşkanımızın da oy oranı yüzde 50-52 arasıdır. Gittikçe yükselmekte olan bir trendimiz var.'' ifadelerini kullandı.

KAYNAK: HABER7
Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 11
  • Kayserili 1 yıl önce Şikayet Et
    aynı vekil ve kişilerle sandıklara gelirseniz çok zor bu oranları alırsınız
    Cevapla
  • Abdulbaki 1 yıl önce Şikayet Et
    yüzde 60 tan aşağı değil reisin oyu, cumhurun oyuda yüzde 60 civarı
    Cevapla
  • özkan 1 yıl önce Şikayet Et
    Ekonomi çok önemli şayet seçime kadar vatandaşı ekonomik olarak düzeleceğine ikna edebilirse icraatlarıyla zaten rakipsiz olduğundan çok rahat 50+1 olur.İnsanların alım güçlerinin düştüğü gerçeğini kabul edip tekrar eski seviyelerine doğru ivme yakalanırsa diğer sorunların üstesinden halk gelir.Her ne kadar alım gücü düşük desemde yollardaki özel araç sayısını ben bile kendime açıklıyamıyorum.Kalın sağlıcakla.
    Cevapla
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Akparti %42 alirsa Mhpnin oyi %7 dir ben Akpartinin oylarının daha düşük olacağını tahmin ediyorum sebebide akpartinin tabanindaki milliyetçi seçmen Mhpye oy verecektir MHP düşük oy almasın diye oyuzden Akparti% 38 Mhp %9 ila 10 bandinda olur
    Cevapla
  • Söz Milletindir 1 yıl önce Şikayet Et
    Seçim sabahı görürsünüz oyları bu zam ve ÖTV ve göçmenlerle
    Cevapla
  • Türker 1 yıl önce Şikayet Et
    Görürüz sen gidip wc terligine oy ver insanlar senin gibi dar goruslu değil ÖTV kimin icadı olduğunu biliyor CHP yi çok iyi tanıyor heykel vizyonunda öteye gidemiyen hdp birlikteligi olan bir partiyi niye destek versinler seçim sonu kimler sevinç cigliklari atacak göreceğiz yav 15 seçimdir sizdeki aynı terhane doymadiniz yenilgiye ekonomide sorun yok o sizlerin hep aç olusundan ekmek 1 lira ikende açtınız 4 lira ikende acsiniz bedava olsa gene acsiniz sen ancak kendinizi kandirirsiniz yanlız gerçek olan şu var bu seçim 7 li masanın son seçimi olacak
    Cevapla
  • Nunu 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu yazınızı saklayın ama 1 şartla. Erdoğanın kazandığını görünce yine millete hakaret etmeyin. Soğan patatese ülke satılmaz. Bunlar gelip geçicidir.bu ülke Tansu mesut zamanını yaşadı.dimdik ayaktayız.hepsi geçer.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Putin'in 5. dönemi başladı
1 ayda yaptıkları tek iş bu!CHP'li belediyeler icraatta değil tabela avcılığında yarışıyor