Önce Kılıçdaroğlu, şimdi Mithat Sancar: Dikkati çeken iki görüşme

HDP Eş Başkanı Mithat Sancar, Friedrich Ebert Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Schulz ile görüştü. CHP lideri Kılıçdaroğlu da geçtiğimiz gün Schulz ile aynı panele katılmış ve bir görüşme gerçekleştirmişti.

Önce Kılıçdaroğlu, şimdi Mithat Sancar: Dikkati çeken iki görüşme
Önce Kılıçdaroğlu, şimdi Mithat Sancar: Dikkati çeken iki görüşme
GİRİŞ 02.12.2022 15:37 GÜNCELLEME 02.12.2022 15:37
Bu Habere 71 Yorum Yapılmış

HDP Eş Genel Başkanı Mithat Sancar, Friedrich Ebert Vakfı (FES) Yönetim Kurulu Başkanı ve eski Avrupa Parlamentosu Başkanı Martin Schulz ile beraberindeki heyeti kabul etti.

HDP'den yapılan açıklamaya göre, parti genel merkezinde gerçekleşen görüşmeye, Dış İlişkiler Komisyonu Eş Sözcüsü Feleknas Uca ve ‎Şırnak Milletvekili Nuran İmir de katıldı.

Heyete, HDP'nin Türkiye'deki gelişmeler ‎hakkındaki yaklaşımları ile 2023 yılı seçimlerine yönelik yol haritası ve başta dış ‎politika olmak üzere bölgesel gelişmelere ilişkin ilkesel tutumu aktarıldı. Görüşmede ‎uluslararası iş birliği alanlarının güçlendirilmesi ve genişletilmesi üzerine görüş alışverişinde ‎bulunuldu.

KILIÇDAROĞLU DA GEÇTİĞİMİZ GÜNLERDE GÖRÜŞMÜŞTÜ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu 30 Kasım'da, Sosyal Demokrasi Vakfının (SODEV) düzenlediği "Sosyal Demokrasi ve Refah Devleti: Almanya'dan ve Türkiye'den Perspektifler" başlıklı panelde konuşmuştu.

Kılıçdaroğlu, panele katılan Shulz ile de görüşmüştü.

İMAMOĞLU İLE DE GÖRÜŞME 

Schulz, dün İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'yla da görüşmüş ve görüşmeye ait fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaşmıştı.

KAYNAK: HABER7, AA
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 71
  • 2323 1 yıl önce Şikayet Et
    Eyyyyyy 6+1 li masa oyları size schulz ve hamburgerciler vermeyecek Türk milletini yönetmeye talip olacaksınız medeti ABD ve AB den bekleyeceksin öylemi siz bu milleti bu kadar körmü sanıyorsunuz zavallılar.
    Cevapla
  • Evladı fatihan Ali 1 yıl önce Şikayet Et
    İpliler,spliler nerdesiniz hani milliyetçilik hani milligörüş hey oy verecek olanlar gözünüzü açın artık iş başka hesapları bambaşka uyanın artik
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Talimat almışlardır belki de... Abilerinden..
    Cevapla
  • hHüseyin 1 yıl önce Şikayet Et
    Yoruma Gerek Var mı ??? Türkiye, Türk, Müslüman veeeeeee OSMANLI Düşmanları Fikir Alış Verişinde Bulunuyorlar.
    Cevapla
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    İki bölücü amiriyle görüşmüş.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye, İsrail'e açılan davaya müdahillik için resmi başvuru hazırlığında
Şanlıurfa'da inanılmaz olay! Bir şehre yetecek elektriği kaçak kullanırken yakalandılar