Canan Kaftancıoğlu'ndan Ekrem İmamoğlu açıklaması
CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile gerginlik yaşadıkları yönündeki çıkan haberlerle ilgili açıklama yaptı.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu ile CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu arasında gerilim yaşandığına yönelik haberler gündeme bomba gibi düşmüştü. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun ardından Kaftancıoğlu da açıklama yaptı.
Kaftancıoğlu iddialara ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yaptı.
Kaftancıoğlu, "En güzel yanıt sandıkta verilinceye kadar kendileri söylemeye, kendileri oynamaya devam etsinler. Keyifli ve daha inandırıcı senaryolar diliyorum kendilerine. Söylediğim iddia edilen, hatta iftirası atılan 'şizofreni' ifadesinin tıbbi bir tanı olup hakaret olarak kullanılamayacağını en iyi biz hekimler biliriz. İfadeyi hakaret amaçlı kullanmak, bu tanıyı almış hastalarımıza en büyük hakaret olur çünkü. Dolayısıyla yalan" dedi.
-
durde 1 yıl önce Şikayet Etsen bu söylediklerine inanıyonmu?yemezlerBeğen Toplam 2 beğeni
-
Misafir 1 yıl önce Şikayet EtKemal araya girince KıvırrrrBeğen Toplam 15 beğeni
-
ali 1 yıl önce Şikayet Etsen onu chp lilere yedir ,gerçi ne versen yiyorlarda,güldür güldürü seyrederken gülenler gerçeği söyleyenlere niye hakaret eder.Beğen Toplam 20 beğeni
-
süwari 1 yıl önce Şikayet EtYaşasın dhkpc li kaftancı arıp tutma işi ata sporunuz söylüyorsunuz be bu yalanlarıBeğen Toplam 14 beğeni
-
veli 1 yıl önce Şikayet EtSeçim akşamı çaycınıza yine çok iş düşecek....Beğen Toplam 12 beğeni