Bakan Çavuşoğlu kara harekatı sinyalini verdi

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Türkiye ile Suriye arasında istihbarat düzeyinde görüşmeler gerçekleştirildiğini ifade ederken kara harekatı konusunda da sinyali verdi.

Bakan Çavuşoğlu kara harekatı sinyalini verdi
Bakan Çavuşoğlu kara harekatı sinyalini verdi
GİRİŞ 02.12.2022 17:41 GÜNCELLEME 02.12.2022 17:41
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Suriye'nin kuzeyinde PKK/YPG terör örgütüne yönelik kara harekatı konusunda bekleyiş devam ederken, Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, konuyla ilgili açıklama yaptı.

Çavuşoğlu, "DEAŞ'ı temizlediğimiz gibi bu örgütleri de temizlemek için operasyonumuza devam etmemiz gerekiyor." dedi.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Roma'da düzenlenen 8. Akdeniz Diyaloğu Forumu'nun Özel Diyalog oturumunda yaptığı konuşmada, Türkiye ile Suriye arasında istihbarat düzeyinde görüşmeler gerçekleştirildiğini ifade etti.

Rusya'nın Ukrayna'yı işgal girişiminin üzerinden yaklaşık bir yıl geçmesinin ardından müzakere konusunda Türkiye'nin girişimleri devam ediyor.

"PES ETMEYECEĞİZ"

Konuyla ilgili bir değerlendirmede bulunan Bakan Çavuşoğlu, ilkbahardan önce müzakere masası konusunda daha net bir tabloya sahip olacaklarını ve bu konuda pes etmeyeceklerini söyledi.

İSRAİL'E FİLİSTİN MESAJI

Çavuşoğlu: İsrail ile ilişkilerin normalleşmesi süreci hakkında "İsrail, Filistin konusundaki tutumumuzun değişmeyeceğini biliyor." değerlendirmesinde bulundu.

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • osmanoğlu2023 1 yıl önce Şikayet Et
    zaten son nokta son satırda bulunuyor!
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz Başkent Kulisi'nde
Türkiye'den yeni hamle... İsrail'i zor günler bekliyor!