Bakan Soylu'dan Başkan Erdoğan'a teşekkür

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Polis Yüksek Öğretim Kanunu'nun yasalaşıp yürürlüğe girmesi nedeniyle Başkan Recep Tayyip Erdoğan ve Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne (TBMM) teşekkür etti.

Bakan Soylu'dan Başkan Erdoğan'a teşekkür
Bakan Soylu'dan Başkan Erdoğan'a teşekkür
GİRİŞ 03.12.2022 01:57 GÜNCELLEME 03.12.2022 02:00
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

23 Kasım'da AK Parti Antalya milletvekili Kemal Çelik ve 69 milletvekilinin Polis Yüksek Öğretim Kanunu ile bazı kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun teklifi kabul edilerek yasalaşmıştı.

Polis Yüksek Öğretim Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun, 30 Kasım'da Başkan Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girmişti.

Polis Yüksek Öğretim Kanun Teklifi TBMM’den geçti ve yasalaştıPolis Yüksek Öğretim Kanun Teklifi TBMM’den geçti ve yasalaştı

"TEŞEKKÜR EDİYORUZ"

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, ilgili kanunda İç Güvenlik Fakültesi'nin kurulması ve PAEM'deki yapılandırma dolayısıyla Başkan Recep Tayyip Erdoğan ve TBMM'ye İçişleri Bakanlığı adına teşekkür etti.

Bakan Soylu'nun paylaşımı şöyle:

"Polis Akademisi'nde hazırlık dahil eğitim süresi 5 yıl olacak İç Güvenlik Fakültesinin kurulması, PAEM'in yeniden yapılandırılması gibi düzenlemeler için;

Cumhurbaşkanımız Sn. @RTErdogan'a ve Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne teşekkür ediyoruz.

Polis Teşkilatımıza hayırlı olsun."

KAYNAK: HABER7
Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • müdür 1 yıl önce Şikayet Et
    soylu abim Allahım senden razı olsun inşallah amin amin amin
    Cevapla
  • Şehit Yakını 1 yıl önce Şikayet Et
    Allâh (c.c.) senden razı olsun REIS
    Cevapla
  • osmanoğlu2023 1 yıl önce Şikayet Et
    MaşaAllah MaşaAllah MaşaAllah
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bakan Şimşek: "Harcamaları mümkün olduğu ölçüde kontrol edecek ve kesintiye gideceğiz"
ABD ve İsrail'den kanlı anlaşma! Hamas'ı öne sürüp el sıkıştılar