"Aklımda isim var" diyen Babacan'dan İmamoğlu ve Yavaş yorumu: Bizi ilgilendirmez

DEVA Partisi lideri Babacan, Cumhurbaşkanı adaylığı için aklında bazı isimlerin olduğunu ancak kimseyle paylaşmadığını söyledi. Babacan, İmamoğlu ve Yavaş konusunun ise kendilerini değil CHP'yi ilgilendirdiğini belirtti.

GİRİŞ 03.12.2022 12:45 GÜNCELLEME 03.12.2022 13:08
Bu Habere 107 Yorum Yapılmış

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, TV100 yayınında Millet İttifakı'nın aday belirleme sürecine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Altılı masa olarak şu ana kadar hiçbir aday üzerinde durmadıklarını belirten Babacan, parti içinde istişare süreci başlatacaklarını söyledi.

"AKLIMDA İSİM VAR, KİMSEYLE PAYLAŞMADIM"

Adaylık için aklında isim olduğunu; zihni bir değerlendirme yaptığını kaydeden Babacan, "Henüz hiç kimseyle paylaşmadım, eşim dahil" dedi. 

Akşener, Kılıçdaroğlu'nu oyun dışı bıraktı! Cumhurbaşkanı adayını açıkladıAkşener, Kılıçdaroğlu'nu oyun dışı bıraktı! Cumhurbaşkanı adayını açıkladı

Karamollaoğlu planlarını açıkladı: Belki beş sene böyle gider! Karamollaoğlu planlarını açıkladı: Belki beş sene böyle gider!

6'lı masanın vaatleri FETÖ ve HDP’ye umut oldu6'lı masanın vaatleri FETÖ ve HDP’ye umut oldu

"ADAYIMIZI İKİ GÜNDE AÇIKLARIZ"

Millet İttifakı'nın, seçim takviminin belli olmasından sonra iki gün içinde adayını açıklayacağını da savunan Babacan, "Biz ne yaparız hemen bütün kurullarımızı olağanüstü toplantıya çağırırız, herkes dağarcığındaki bütün isimleri döksün deriz. Altılı masaya kısa bir liste götürürüz. Herkes herhalde benzer bir şey yapar, sonra listelerdeki isimler çakıştı mı, tamam beyaz duman hemen tüter" ifadelerini kullandı.

"İMAMOĞLU VE YAVAŞ KONUSU BİZİ İLGİLENDİRMEZ"

Babacan, ismi adaylık için geçen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile ABB Başkanı Mansur Yavaş hakkında da şunları söyledi: 

"İki belediye başkanı konusu bizi ilgilendiren bir konu değil. Mesele CHP'nin meselesidir. O partinin adaylarıdır. Bizim bu konuyla ilgili bir şey söylememiz başka bir partinin iç meselesine müdahil olmamızdır, bunu doğru görmem. Kendileri parti içerisinde değerlendirirler."

KAYNAK: TV100
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 107
  • Ers45 1 yıl önce Şikayet Et
    Ama Gül biliyordur!
    Cevapla
  • Vatan sevdalısı 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu memleket çok sayıda , tasmaları bilmem hangi batılı kan emici vampir ülke nin elinde olan, vatan haini gördü, halada görmeye devam ediyor, Rabbim bizden gibi görünen ama bizden olmayan, olamayan, ebediyen olamayacak münafıklardan bütün insanlığı muhafaza eylesin. Uyan artık ey Müslüman Türk milleti uyan, kimlerin kimlere hizmet ettiklerini gör artık.
    Cevapla
  • Volg 1 yıl önce Şikayet Et
    Parti kurup neden parti başkanı olunur,parti kurmaktaki amacınız ne?ülkeyi yönetmeye talip değilseniz neden o koltuğa oturuyorsunuz,egonuzu mu tatmin ediyorsunuz,pohpohlanmayı mı seviyorsunuz,yoksa etrafınızdakilerin sizi adam yerine koyduğunu görmeniz mi hoşunuza gidiyor?Demokrasiymiş,parlamenter sistemmiş,100 yıldır iki ileri bir geri. Ciğeri beş para etmeyenler sistemden besleniyor.Düzeltme oldu ama yetmez,kökten değişmesi lazım bu sistemin. Seçildi diye teröristin, dışarıdan beslenenin,iki koyunu versen güdemeyenin, beceriksizin ülke yönetiminde yeri olmamalı.Devlette başarısız olan,sistemin önünü tıkayan kim olursa olsun cezasını çekmeli ki ona göre o işe, o göreve talip olmalı.
    Cevapla
  • aha 1 yıl önce Şikayet Et
    Bunları eline düşerse devlet 1 yılda maaş ödeyemez hale gelir Allah muhafaza. %1 oyla bunu kimse dinlemez.
    Cevapla
  • Atila 1 yıl önce Şikayet Et
    Niye sen o 6li masada deyilmisin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Sokak ortasında 10 yaşındaki kız çocuğunu dövdü! Tepkiler sonrası çocuğunu bırakıp gitti
Okan Buruk, Hakim Ziyech'i duyurdu!