CHP toplantısında dikkat çeken ayrıntılar: El sıkışmadılar, uzak oturdular!

CHP'nin 'İkinci Yüzyıla Çağrı' adıyla düzenlediği organizasyonda İBB Başkanı İmamoğlu ve ABB Başkanı Yavaş'ın birbirlerine uzak mesafede oturmaları dikkat çekti. Kaftancıoğlu da arasında gerginlik olduğu İmamoğlu'nun elini sıkmadı.

GİRİŞ 03.12.2022 19:04 GÜNCELLEME 03.12.2022 19:38
Bu Habere 96 Yorum Yapılmış

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, İkinci Yüzyıla Çağrı Buluşması'nın açılışında konuştu.

Vizyon programının tanıtım videosunun yayınlanması ile başlayan program, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun konuşması ile devam etti. Kılıçdaroğlu açıklamasının ardından kadrosundaki diğer isimlere söz verdi. 

BAŞKANLARIN MESAFELİ DURUŞU GÖZLERDEN KAÇMADI

Vizyon belgesi toplantısında bir görüntü ise dikkat çekti. Bir süredir aralarında gerginlik olduğu iddia edilen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın birbirlerine uzak mesafede oturdukları görüldü.

TOKALAŞMAMALARI GÜNDEM OLMUŞTU

Adları cumhurbaşkanlığı adaylığı için geçen iki ismin arasının bir süredir açık olduğu kulislerde konuşuluyor. CHP'nin İstanbul Maltepe mitingine İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve ABB Başkanı Mansur Yavaş'ın tokalaşmaması damgasını vurmuştu. Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, İmamoğlu ile Yavaş'ın arasında esen soğuk rüzgarı paylaşıp, "Mansur'un yüzü resmen turşu satıyor" yorumunda bulunmuştu. Söz konusu görüntüler sosyal medyanın da gündemine oturmuştu.

KAFTANCIOĞLU DA BUGÜN İMAMOĞLU İLE EL SIKIŞMADI

İBB Başkanı CHP'li Ekrem İmamoğlu ile partinin İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu arasında ipler bir hayli gerilmişti. Kaftancıoğlu'nun İmamoğlu için, "aptal, şizofren, müteahhit kafalı" dediği ortaya çıkmış, taraflar gerilimi attıkları adımlarla hissettirse de resmi bir açıklama yapılmamıştı. Bugün Kemal Kılıçdaroğlu tarafından düzenlenen "İkinci Yüzyıla Çağrı" organizasyonunda yan yana gelmekten kaçınan ikili, konuşma sonrasında birbirlerinin elini sıkmadı. İmamoğlu'na gelene kadar herkesin elini sıkan Kaftancıoğlu, İmamoğlu'na başını sallamakla yetindi.

KAYNAK: HABERLER
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 96
  • ali 1 yıl önce Şikayet Et
    ekremin yanına yakıştıramadığım o kadın nihayet ayrı düştüler. ekrem şimdi aday olabilir.Canan da chp nin genel müdürü olur.chp dağılır
    Cevapla
  • Cetin. 1 yıl önce Şikayet Et
    Oğlan bizim kız bizim,çatlasın Kılıçdaroğlu,ya bunlardan hiç bir cacık olmaz anlayın bunu artik
    Cevapla
  • Haydar 1 yıl önce Şikayet Et
    Erdoğan cumhurbaşkanlığı seçimlerini kazanırsa ne ekrem ne mansur belediye seçimlerini kazanamaz ve bunlar dağılır gider
    Cevapla
  • Süleyman 1 yıl önce Şikayet Et
    Düşünün arkadaşlar nükleer santral Yusuf eli barajı tog 3 halimani savunma sanayi bunların tamamı bu proje lerin 1 tanesi etmez
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Vay bu milletin haline helede bir kenal derviş daha bulmuşlar memleketi imfeye amerkaya peşkeş çekecek.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Korhan Berzeg hakkında sıcak gelişme: Köy muhtarı konuştu
Son dakika haberi: Erdoğan'dan Alman gazetecinin sorusuna net cevap: O iş artık bitti