Sosyal medyada gündem oldu! Mitinge kaç kişi katıldı? Erdoğan açıkladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medyada çok konuşulan Şanlıurfa'daki toplu açılış törenine kaç kişinin katıldığını açıkladı.

GİRİŞ 03.12.2022 19:10 GÜNCELLEME 03.12.2022 19:14
Bu Habere 58 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şanlıurfa'da AK Parti Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda konuştu. Başkan Erdoğan, sosyal medyada gündem olan Şanlıurfa'daki toplu açılış törenine kaç kişinin katıldığını açıkladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şanlıurfa Abide Kavşağı'nda, Kuzeybatı Çevre Yolu, Abide Kavşağı İlave Köprü, Viranşehir Pompaj Sulaması 1. ve 2. Kademe ile yapımı tamamlanan diğer projelerin toplu açılış törenine katılarak konuşma yaptı.
BAŞKAN ERDOĞAN RESMİ RAKAMI DUYURDU: 120 BİN KİŞİ KATILDI

Başkan Erdoğan açıklamasında, ''Biz Şanlıurfa'yı ve sizleri gerçekten özlemiştik. Toplu açılış törenimizde Urfalı kardeşlerimizin hasretine şahitlik ettik. Bugün meydan başka bir güzeldi. 120 bin kişinin katıldığı bir toplu açılışı gerçekleştirmiş olduk. Fakat havalimanından meydana gelinceye kadar da yol kenarlarındaki heyecan, coşku gerçekten çok çok farklıydı. Ahde vefanız için her birinize şükranlarımı sunuyorum. AK Parti teşkilatlarımızın tüm kademelerinde görev yapmış kardeşlerime takdir ve teşekkürlerimi ifade ediyorum.'' ifadelerini kullandı.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 58
  • Bayburtsevdalısı 1 yıl önce Şikayet Et
    Onlarsporsalonunda bizide nefstaďındaydık baykemal
    Cevapla
  • Nazım 1 yıl önce Şikayet Et
    İnsaflı olmuş 200 bin kişiden az değildi ucuda bucağıda yoktu bazı vatandaşlar alana sığmadığı için çok uzaktan iştirak etti bir 200 bin kişide mucbir nedenlerden törene katılmamıştır Cumhurun Şanlıurfadaki oyu nerden baksanız 600 bin civarında seçmen sayısı zaten 900 bin yüzde yetmişle Urfa cumhur diyecek ki bu şimdiye kadarki en yüksek oran olacak inşaAllah
    Cevapla
  • İst 1 yıl önce Şikayet Et
    Urfa Şanlıdır, Memleketini, insanını, kültürünü bilir ve korur.
    Cevapla
  • mahser 1 yıl önce Şikayet Et
    olumune Erdoğan
    Cevapla
  • Uğur Bank 1 yıl önce Şikayet Et
    Trabzonlu biri olarak ,Helal olsun Urfalı kardeşlerime hepinize can feda..
    Cevapla
  • vtndş 1 yıl önce Şikayet Et
    Cümleye Trabzonlu biri olarak başlamak bölücülüktür.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
TOKİ, 33 ilde arsa satışı yapacak
İnanılmaz olay! Evsiz kişi bir yıl boyunca dolabından yiyecekleri böyle çaldı...