Demokrat Parti'nin Isparta'daki il ve ilçe başkanlıklarına haciz

Demokrat Parti'nin (DP) Isparta il ve merkez ilçe başkanlıklarının bulunduğu, Isparta Belediyesi'ne ait iş hanındaki 2 büroya, toplam 95 bin 450 liralık aidat ve yakıt borçlarından dolayı haciz uygulandı.

Demokrat Parti'nin Isparta'daki il ve ilçe başkanlıklarına haciz
Demokrat Parti'nin Isparta'daki il ve ilçe başkanlıklarına haciz
GİRİŞ 07.12.2022 15:55 GÜNCELLEME 07.12.2022 15:55
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

DP Isparta il ve merkez ilçe başkanlıklarının bulunduğu Isparta Belediyesi'ne ait Belediye İş Hanı 4'üncü katındaki yan yana 2 ayrı bürosuna, partinin borçlarından dolayı haciz işlemi uygulandı, içerideki tüm eşyalara el konuldu.

Partinin, belediye iş hanı yönetimine olan ve 2014 yılından bu yana ödenmeyen toplam 95 bin 450 liralık aidat ve yakıt borçlarından dolayı yönetimin haciz uyguladığı öğrenildi. Söz konusu haciz işleminde belediye iş hanı yönetiminin avukatı Enes Aydemir de hazır bulundu. DP yönetimi ise konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapmadı. 

KAYNAK: DHA
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 6
  • Recep TAŞ 1 yıl önce Şikayet Et
    Adam kendini altılı masaya atmış! Seçilecek cumhurbaşkanına da emir vereceklermiş! O kaosa destek verecekler, elim kırılsaydı der mi der...
    Cevapla
  • murat 1 yıl önce Şikayet Et
    bunlar mı ülkeyi yönetecek
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Kamal Amcanız Yardım Etsin??
    Cevapla
  • Çorumlu 1 yıl önce Şikayet Et
    6 lı masa kardeş payı yapar öderler
    Cevapla
  • Yüksel ERZİNCAN 1 yıl önce Şikayet Et
    Pabucumun partisi...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ferdi ve Barış Alper'in peşindeki takımlar ortaya çıktı!
Pusu kurup öğretmenini bıçakladı! Dehşet anları kamerada...