Bakan Soylu'nun Kılıçdaroğlu'na 'Tanıdınız mı?' diye sorduğu kişi ortaya çıktı

Bakan Soylu'nun "PKK/KCK tutkunu, aşağıda videodaki şahsı tanıdınız mı Sayın Kılıçdaroğlu?" diyerek paylaştığı videodaki kişinin CHP'li Mersin Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın Daire Başkanı Bedrettin Gündeş olduğu ortaya çıktı.

GİRİŞ 09.12.2022 15:50 GÜNCELLEME 09.12.2022 15:50
Bu Habere 40 Yorum Yapılmış

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, sosyal medya hesabından bir video paylaşarak, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na "PKK/KCK Terör Örgütü tutkunu, aşağıda videodaki şahsı tanıdınız mı Sayın Kılıçdaroğlu? Bu konuyla ilgili bir arzunuz, talimatınız var mı?" diye sordu. 

Soylu'nun paylaştığı videoda PKK paçavraları ve terörist başı Abdullah Öcalan'ın fotoğraflarının yer aldığı mitingdeki kişinin geçtiğimiz günlerde gözaltına alınan CHP'li Mersin Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın Daire Başkanı Bedrettin Gündeş olduğu belirlendi.

Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 40
  • Emmi oglu 1 yıl önce Şikayet Et
    Ülkede bazı partiler silinmedikce bu döngü bitmez zaten 6 tılı masadansa bir şey çıkacağı yok en iyisi köklü temizlik TÜRK MİLLETİMİZİN beklediği birliktir.
    Cevapla
  • harakiri 1 yıl önce Şikayet Et
    asla kürt değil hepsi ermeni
    Cevapla
  • Devrim 1 yıl önce Şikayet Et
    Görünen köye klavuz gerekmez her sey ortada gözlük taksanda gördugün aynidir
    Cevapla
  • Asil 1 yıl önce Şikayet Et
    Dürüst olun ( yorum yapanlara diyorum), durum tek cümleyle şudur: Tencerem kara senin benimkinden de kara.” Bu kadar net. Kimlerin kimlerle fotoğrafları var, kimler kimleri hangi makamlarda ağırlamış biliniyor. Hakk’tan yana olun Hakk’ça yorum yapın. Tarafgirliğiniz ne sizi kurtaracaktır ne memleketimizi ne de en önemlisi ahretimizi. ( tabi inananlar için son söZüm)
    Cevapla
  • Yorumsuz yorumcu 1 yıl önce Şikayet Et
    HDP ye giden parti ve kişiler kimler, ülkeyi yönetenler kimler,bu dönemde ülke Suriye ve Afganlılar tarfından işkal edildi toprak kaybeti .
    Cevapla
  • Ramo 1 yıl önce Şikayet Et
    Boş boş cahil çocuklar gibi konuşma herşeyin sebebi var adamlar söylüyor kiminle neden görüştüğünü bı halt bildiginde yoktur
    Cevapla
  • Redberet71 1 yıl önce Şikayet Et
    Şunu demek istedin sanırım! PKK yi meclise koalisyon yaparak girdiren kimler?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrailli yetkiliden akılalmaz sözler! Fırsat verilse Harvard'ı bombalayacak
Yönetilemeyen Türk futbolunda yeni olay! 3. kez sahadan çekilme vakası