Davutoğlu'nun yardımcısı Sema Silkin paylaşımını silmek zorunda kaldı

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Sema Silkin, 6 yaşındaki çocuğa istismar olayıyla ilgili yaptığı paylaşımı silmek zorunda kaldı.

Davutoğlu'nun yardımcısı Sema Silkin paylaşımını silmek zorunda kaldı
Davutoğlu'nun yardımcısı Sema Silkin paylaşımını silmek zorunda kaldı
GİRİŞ 09.12.2022 20:38 GÜNCELLEME 09.12.2022 20:40
Bu Habere 39 Yorum Yapılmış

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Sema Silkin, Hiranur Vakfı'nın kurucusu Yusuf Ziya Gümüşel'in kızı H.K.G'yi 6 yaşında evlendirdiği iddialarıyla ilgili paylaşım yaptı.

Silkin paylaşımında, "Kadının beyanı esassa, İsmailağa'da da esastır, Kabataş'ta da esastır" ifadelerini kullandı.

Ancak Silkin tepkilerin ardından geri adım atarak paylaşımını kaldırdı. Silkin'in kaldırdığı tweet kısa sürede gündem oldu. Bazı kullanıcılar Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu'na seslenerek "Bu kadını partinizde tutacak mısınız?" dedi.



Silkin konu hakkında bir yazılı açıklama yaparak şunları söyledi:

Türkiye uzun zamandır ne hazindir ki bir mesele yaşandığında ne yaşandığını değil; kimin yaşadığını, kimin yaşattığını dikkate alan bir ruh haline büründü. Bu sığ ve taraflı düşünce şekli her geçen gün biraz daha duygu dünyamıza egemen oluyor. Oysa meselelere evrensel ilkeler ve değerler ekseninde bakmayı başarabildiğimizde toplumsal açıdan pek çok sorunumuzun kendiliğinden ortadan kalkacağına inanan bir insanım. Söz konusu menfur hadise gündeme düşer düşmez, kan donduran bu iddialara yönelik ilk tepki gösteren siyasilerden biriyim.

"İLKESEL BİR ÇELİŞKİYE VE TUTARSIZLIĞA DİKKAT ÇEKMEK İSTEDİM"

Bu iddiaların sonuna kadar soruşturulması, kime ve nereye kadar uzanıyorsa uzansın bu sorumluların en ağır biçimde cezalandırılması gerektiğini daha önce de ifade ettim bugün de tekrar ifade ediyorum. Tepkilerimin hedefine de özellikle, bu konuya 'bizim camiamız' dürtüsüyle sessiz kalması muhtemel kimseleri koydum. Maksadını aşan ya da saptırılarak gündem edilen twitimde söylemeye çalıştığım şey açıklamamın başında da belirttiğim gibi ilkesel bir çelişkiye ve tutarsızlığa dikkat çekmekti."

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 39
  • Mev 1 yıl önce Şikayet Et
    Dönek olduğunuz belli Allah sizi bildiği gibi yapsın
    Cevapla
  • Türkoğlu 1 yıl önce Şikayet Et
    Amin, bunların hepsi vatan haini, başkada lafım yoktur
    Cevapla
  • Dervaz 1 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaşını satan insanlara güvenmeyin ilk fırsatta ihanet eder herkes için geçerli bir söz
    Cevapla
  • Ramazan ari 1 yıl önce Şikayet Et
    Siyaset üniversitede talebe okutmaya benzemez rakiplerinizin iyi okumanız gerekir
    Cevapla
  • Kon 1 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar dürüst olsalardı dava arkadaş larina ihanet etmezdi
    Cevapla
  • Vatan sever 1 yıl önce Şikayet Et
    Davutoğlu'nun ne kadar yalancı ve kişiliksiz olduğunu bilip de onun parti diye kurduğu yere girip yardımcı diye bir de türbanlı şekilde halkın önüne çıkmak sizin kişiliğinizin ne olduğunu ifade ediyor yazıklar olsun size ya hain olan bir insanın yardımcısı olup da halkın önüne çıkmak nasıl kendinize bunu yakıştırıyorsunuz ya inşallah bunların cezasını çekeceksiniz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
O ülkelerdeki PKK'lı sayıları Kandil'i geçti! İşte rakamlar
Rekabet kızıştı, kasko fiyatları dip yaptı!