Bakan Soylu'dan Kılıçdaroğlu'na 'Bukalemun' benzetmesi

Bakan Soylu, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'na "Merak etme Kılıçdaroğlu, Türk Polisi, katilleri de, devlet-millet düşmanlarını da, teröristler ile el ele tutuşanları da, ikiyüzlüleri de iyi bilir.." sözleriyle tepki gösterdi.

GİRİŞ 12.12.2022 16:25 GÜNCELLEME 12.12.2022 16:36
Bu Habere 48 Yorum Yapılmış

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Twitter adresinden yaptığı paylaşımda Kılıçdaroğlu'na şu sözlerle tepki gösterdi:

Bukalemun Kılıçdaroğlu; Türk Polisi'ne her fırsatta hakaret et/ettir, Türk Polisi'ne devletin tüm güvenlik güçlerine uyuşturucu iftirası at/attır, Şehit katilleriyle, FETÖ ve HDPKK ile aynı safta dur, Ardından "Yiğit Polis göreve" de... Merak etme Kılıçdaroğlu, Türk Polisi, katilleri de, devlet-millet düşmanlarını da, teröristler ile el ele tutuşanları da, ikiyüzlüleri de iyi bilir..

KAYNAK: HABER7
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 48
  • Veysi 1 yıl önce Şikayet Et
    Soylu anlamazlar seni. Anlayacak beyin yok. Çocuğun bile anlayıp cevaplayacağı soru soralım. Bu ülkeye yapılan projelere kim karşı çıkar? Kim bunlar? Peki bu ülkeyi aşağılama, ezik gösterme kimlerin işidir? Kendi ülkesini aşağılayan ezik bu ülkeye ait midir? Milli görünümde sinsiler midir? Siyaset yapıyoruz diye bu ülkeye bir çivi çakmayanlar sizce siyaset mi yapıyordur? İşide silah gönderiyor diyenler tsk kimyasal kullanıyor diyenler hükümet uyuşturucu parasıyla açığı kapatıyor diyen 6 buçuklu masa kimdir? Çocuk sorusu.
    Cevapla
  • Ayısigi 1 yıl önce Şikayet Et
    Çok doğru
    Cevapla
  • Veysi 1 yıl önce Şikayet Et
    Devlet düşmanını kuyruğundan tanıyor. 200 yıldır bunun savaşını veriyor devletin içine sızmış hdpsi chpsi ipi fetösü hala onlarla uğraşıyor. Bizim millette 6 buçuklu masayı Türk sanıyor. Siyaset yapıyor zannediyorlar. :) 6 buçuklu masada Türk soyundan gelen yok. 2023 Seçimleri milli olanla milli görünümde sinsi olanların seçimi olacak.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    kahrolsun vatan millet bayrak ezan islâm ve müslüman düşmanı chpkk, çöp çamur çukur yolsuzluk ahlaksızlık Yalan üretim mekezi, taciz tecavüz yolsuzluk ahlaksızlık ve rüşvet demek
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun size Osmanli torunu Agzina saglik sayin bakanim.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Meteoroloji'den 35 ile son dakika uyarısı: Dikkatli ve tedbirli olun!
Gece kulübü yangını ve teleferik kazası için Meclis komisyonu kurulacak mı?