Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın adaylık sözlerini çarpıttılar

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, önümüzdeki seçimlerde son kez aday olacağını söylemesi üzerine bazı çevreler 2009'daki açıklamalarını çarpıttı. Erdoğan, 2011'de "Son kez Milletvekili olacağını" söylemişti.

GİRİŞ 12.12.2022 17:44 GÜNCELLEME 12.12.2022 17:44
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz gün Samsun'da yaptığı açıklamada 2023'te son kez aday olacağını söyledi. Erdoğan, "İnşallah, 2023'te milletimizden kendi adımıza son defa istediğimiz destekten alacağımız güçle Türkiye yüzyılının inşasını başlatıp, bu kutlu bayrağı gençlerimize teslim edeceğiz" ifadelerini kullandı. 

Erdoğan'ın açıklamasını muhalefet temsilcileri ve bazı medya organları çarpıttı. Cumhurbaşkanı'nın, 2009'da yaptığı açıklama hatırlatılarak, daha önce de "son kez aday olacağını söylediği" öne sürüldü. 

Ancak Erdoğan, o günlerde yaptığı açıklamada 2011'de son kez milletvekili adayı olacağını vurgulamıştı. 

Hatırlanacağı üzere Erdoğan, 2011'de son kez TBMM'ye Milletvekili olarak girdi ve 2014'teki seçimlerde Cumhurbaşkanı oldu.

KAYNAK: HABER7
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 22
  • Adsız 1 yıl önce Şikayet Et
    Kimin ne nasıl anladığının bir önemi yok biz senin ne demek istediğini NET anladık REİSSSS
    Cevapla
  • yakup 1 yıl önce Şikayet Et
    rabbim daha nice hayırlı ömürler versin
    Cevapla
  • ılgazlı 1 yıl önce Şikayet Et
    asıl türk rumuzlu arkadaş reis dönemini demirel- ecevit- mesut ve çiller dönemiyle sanırım karıştıriyorsun.yada yaşın biraz küçük ki o dönemleri yaşamamışsın
    Cevapla
  • Asil Türk 1 yıl önce Şikayet Et
    Eyt, staj mağdurları,norm kadro almayan işçiler. Yiyecek ve giyecekte yerlide serbest piyasanın kaldırılması.sabit fiyat,enflasyon ve faiz (1) olacak.4 kişilik aile asgari ücret 20bin.10 yılda ev ve araba alınabilecek. Felan filan açıklansın.
    Cevapla
  • ömeroğlu 1 yıl önce Şikayet Et
    Reisimizi Sonuna kadar destekliyoruz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Dili boğazına kaçan müşterisini böyle kurtardı...
Türk SİHA'lar başrolde: Türkiye, Afrika ülkelerinin devlet gücünü artırıyor!