AK Parti seçim stratejisini belirledi: Doğruya doğru

2023 seçimleri için geri sayım başladı, AK Parti'de çalışmalar hız kazandı. Seçimlerde yürütülecek kampanyaya dair detaylar netleşiyor.

GİRİŞ 20.12.2022 07:23 GÜNCELLEME 20.12.2022 09:07
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Stratejinin' pozitif kampanya, kavgasız siyaset' üzerine odaklanması beklenirken, toplumsal kucaklaşma da ön plana çıkarılacak.

AK Parti, 2023 seçimlerinde yürütülecek kampanya için farklı başlıklarda yaptığı çalışmalara hız verdi. Kampanyanın pozitif bir siyaset üzerine kurulması, gençlerin ön plana çıkarılması ve ‘Doğruya doğru’ söylemi ile halkın karşısına çıkılması gibi konularda hazırlık yapılıyor.

'TOPLUMSAL KUCAKLAŞMA' ÖN PLANDA
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın son günlerde konuşmalarında ‘20’nci yüzyılın kavgalarının 21’inci yüzyıla taşınmamasına’ sık sık vurgu yapmasının da, seçim kampanyasının çerçevesini pozitif söylemlerin oluşturacağının işareti olarak değerlendiriliyor. AK Parti kurmayları, Erdoğan’ın “Artık hep birlikte ortak geleceğimize odaklanmalı, vaktimizi ve enerjimizi bu doğrultuda seferber etmeliyiz” şeklindeki sözlerini hatırlatarak bu doğrultuda seçim kampanyasında, toplumsal kucaklaşmayı ön plana çıkaracaklarını söyledi.

Parti kaynakları, “Sonuçta bizim de eksikliklerimiz, hatalarımız oldu. Ama vatandaşın AK Parti ve Cumhurbaşkanı için ‘Evet şu konuda hata yaptılar ama, şunları şunları da doğru yaptılar’ diyeceği bir süreç yaşayacağız. Kampanyada bu nedenle ‘Doğruya doğru’ vurgusunu göreceğiz. Toplum da ‘Doğruya doğru’ diyecektir. Enerjimizi tüketen kavgalardan uzak bir kampanya olacak” dedi.

GENÇLERE YÖNELİK YENİ PROJELER
“Türkiye Yüzyılı’nın” gençlerle şekilleneceği anlatılacak ve gençlere yönelik yeni politikalar oluşturulacak. AK Parti’nin seçim kampanyasında özellikle girişimci gençlerle yönelik sürpriz yeni projeler açıklanması planlanıyor. Bunlar arasında ‘Gençlik Fonu’ kurulması, bu fonda devlet desteği ile birikecek kaynağın girişimci gençlerin iş kurabilmesinde kullanılması gibi öneriler bulunuyor.

KAYNAK: TÜRKİYE GAZETESİ
ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 21
  • nireli 1 yıl önce Şikayet Et
    ABD li bilim insanları 2 hidrojen atamonu birleştirmeyi ve sonsuz enerji buldular biz nelerle uğraşıyoruz bizim proflarımız üniversiteleri bırakmış tv ekranlarında toplum mühendisliğine soyunmuşlar
    Cevapla
  • Karakartal 1 yıl önce Şikayet Et
    Herşeyden önce vergideki matrah oranı yükseltilmelidir, yanlış 1 bu. Partideki asalaklar temizlenmeli, yanlış 2 bu. Liyakat esas alınarak görev verilmeli torpil değil, yanlış 3 bu. Partiyle ve Parti'nin siyasi görüşüyle 1 gram alakası olmayan insanlar belli makamlara getirilmiş ve işleri güçleri kendi menfaatlerine birşeyler yontmak. Vatandaş bunları görüyor ve rahatsız. Şu partiden cebi para dolu zenginleri uzaklaştırın çoğu kibir budalası olmuş zaten. Dost acı söyler, itiraz edenler olacaktır ama vatandaş tarafından görülen durum bu.
    Cevapla
  • Ak Partili 1 yıl önce Şikayet Et
    Kardeşim siyasete Herkesim aday Yalnız Cebi Dolu Olanı alıyorlar siyasete çünkü ya Bir Ticaretle Bağlantısı Vardır Ya ekonomi ile Bilgin fala Olabilir ama Ticaretin Yoksa Ne yapsınlar Seni Güzel Kardeşim Genelde Hem Siyaset hem Ticaret bu İşler Böyle Yürür siyasette
    Cevapla
  • murat 1 yıl önce Şikayet Et
    Yanlışa da yanlış
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Reis yanindaki pasif korkak yagcilari bidegistir dindar akıllı olanları danışman yap
    Cevapla
  • Çaldıran....1514 1 yıl önce Şikayet Et
    Evet ; yanında çok ötlek & doğruyu söylemeyenler var....
    Cevapla
  • Karadeniz 1 yıl önce Şikayet Et
    Vergi düzenlenmesi ve birden fazla evi araba olandan verginin artırılarak alınması gerekir. Maaş alandan aldığın yüzde 30 vergiyi 10 - 20 tane araba ve evi olandan almıyorsunuz .Gelir adaletsizliği ve piyasa oynaklığının çözülmesi gerekir. Çiftçinin ürettiği ürünü tüketiciye en kısa yolla ve maliyetle buluşturmak, köylerde ve beldelerde kooperatifler kurmak önem arz etmektedir.Bekarlara faizsiz evlenme kredisi verilmeli ve istihdam daha da artırılmalıdır.
    Cevapla
  • Karadeniz 1 yıl önce Şikayet Et
    Şahıstan değil kardeşim araç piyasası üzerinde oynama yapan kiralamaya veren vb kişilerden bahsediyoruz.Farkındaysan 10-20 tane dedim en az hangi vatandaşın 20 tane arabası var ?
    Cevapla
  • Malazgirt...71 1 yıl önce Şikayet Et
    fazla arabası olandan niye çok vergi alınsın ?? Adam çalışmış ; kazancını zayii etmemiş ; öyle insanı sadece tebrik etmek lazım
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fitch'ten Türkiye değerlendirmesi: Enflasyonda ciddi düşüş yaşanacak
Kamikaze İHA DELİ ihracat hedefine ilerliyor