Muharrem İnce'den Abdullah Gül iddiası! 6'lı masaya salvolar

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, aday karmaşası yaşayan 6'lı masaya tepki gösterdi. İnce ayrıca Abdullah Gül iddiasını sürdürdü.

GİRİŞ 24.12.2022 22:15 GÜNCELLEME 25.12.2022 09:11
Bu Habere 101 Yorum Yapılmış

Partisinin Küçükçekmece Sefaköy Kültür Merkezi'ndeki Gençlik Buluşması'na katılan İnce, 6'lı masayı yerden yere vurdu.

'BÖYLE BİR SAF CUMHURBAŞKANI OLUR MU?'

Altılı masanın partili cumhurbaşkanına karşı olduğunu anımsatan İnce, "Bunlar ne diyor? Biz öyle birini bulacağız ki cumhurbaşkanı yapacağız. Ama biz altımız karar alacağız. Biz ona tak diye söyleyeceğiz, o da şak diye yapacak. Böyle bir saf bulunur mu? Böyle bir saf adam cumhurbaşkanı olur mu? Yüzde 2 oy almışsın, adam 50 artı 1 almış, seni dinleyecek öyle mi? Partili cumhurbaşkanı da olmaz, parti başkanının emrinde cumhurbaşkanı da olmaz." diye konuştu.



'MASANIN BACAKLARI KIRILMIŞ'

İnce, altılı masayı, ''Altılı masa durur mu diye sorarsan, bence durmaz. Masanın bacakları kırılmış zaten. Bir araya geliyorlar, kısır günü, çeyrek altın günü yapıyorlar, hiçbir şey konuşmadan ayrılıyorlar. Arkadan kendi adamlarına, birbirine laf söyletiyorlar." sözleriyle eleştirdi.​​​​​​​



ABDULLAH GÜL İDDİASI

2018 seçimlerinde Kemal Kılıçdaroğlu'nun kendisini aday gösterdiği açıklamasını kabul etmeyen İnce, "Yok öyle bir şey. Abdullah Gül'ü aday gösteriyordu. Anket yapıldı. Yüzde 85 CHP tabanı beni istedi. O da mecbur kaldı, aday gösterdi. Yoksa lütufta mı bulundu? Kendisi aday olsaydı." diye konuştu.

İTTİFAK AÇIKLAMASI

İnce, 2023 Cumhurbaşkanlığı seçimleri için Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ile görüştüklerini ancak henüz kurdukları bir ittifak olmadığını sözlerine ekledi.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 101
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Altılı masa kimi aday gösterirse göstersin kesin kazanır diye bir olay yok hele bir aday kim olacak adını zikrederler bizde ona göre gider sandıkta oyumuzu vericez
    Cevapla
  • Ali Kaya 1 yıl önce Şikayet Et
    Muharrem abi Söylediklerinin hepsine katılıyorum .. CHP asla öz eleştiri yapmaz..şu anda muhalefet seçmeni Erdoğan nefretiyle zehirlenmiş..gerçekleri görmekten çok uzak.6 li masa kendi seçmenini uyutuyor... Çünkü muhalefet seçmeni gözleri kör kulakları sağır olmuş..
    Cevapla
  • Sır çözüldü 1 yıl önce Şikayet Et
    Madem sen bu 6lı masanın dağılacağını söylüyorsun. Senin 6lı masadan ne farkın var be hey adam kazandı (yani recep tayyip Erdoğan kazandı) diyen muharrem ince bey!?
    Cevapla
  • Abidin 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne deseydi.
    Cevapla
  • İLKOKUL MEZ. 1 yıl önce Şikayet Et
    yuvarlak 000000 yuvarlak masanın işi İYİ Zorrr....
    Cevapla
  • A.P. 1 yıl önce Şikayet Et
    Hiç kimse heveslenmesin, A.GÜL ve R.T.ERDOĞAN kardeştir birbirlerine rakip olmazlar.
    Cevapla
  • Karadenizli 1 yıl önce Şikayet Et
    Yalan
    Cevapla
  • Ayazagalı 1 yıl önce Şikayet Et
    A. P kardeş sen nerede yaşıyorsun. Ne Abdullah ı adamın duruşunu görmüyor musun
    Cevapla
  • 23512351 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne içiyorsan ben de istiyorum
    Cevapla
  • Polat 1 yıl önce Şikayet Et
    Amam aman ne kardeş be ,tıpkı yusufu kuyuya atan kardeş gibi, istemeyiz, sömürü valisi adayı A gülü
    Cevapla
  • Yakup Taşdemir 1 yıl önce Şikayet Et
    Sn Abdullah Gül adamsa sn Recep Tayyip Erdoğan'ın karşısında değil yanında olur. Çünkü sn Recep Tayyip Erdoğan Abdullah Gül ün elinden tutu cumhur başkanı adayımız kardesimdir dedi. Şayet aday göstermeseydi Cumhurbaşkanı olamazdı bu kadar basit.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Gaziosmanpaşa'daki toprak kaymasının yaşandığı anlar ortaya çıktı!
Azerbaycan 'Tarihi bir olay' diyerek duyurdu! Ermenistan kabul etti