HDP'li Sezai Temelli'den Paris paylaşımı! Silmek zorunda kaldı!

HDP'li Sezai Temelli, terör örgütü PKK destekçilerinin Fransa'nın başkenti Paris'te çıkardığı olaylarla ilgili paylaşım yaptı. Temelli gelen tepkilerin ardından paylaşımı kaldırdı.

GİRİŞ 25.12.2022 00:38 GÜNCELLEME 25.12.2022 00:40
Bu Habere 309 Yorum Yapılmış

Fransa'nın başkenti Paris'in Enghien Caddesi'nde bir Fransız vatandaşının, etrafında bulunan kişilere silahla ateş açtığı saldırıda ilk belirlemelere göre 3 kişi ölmüş, biri ağır 3 kişi yaralanmıştı.

Paris'i yangın yerine çeviren terör örgütü PKK yanlıları kaldırım taşlarını sökerek polise, etraftaki ev ve dükkanlara fırlattı.

Başkan Erdoğan uyarmıştı! Avrupa'nın başı büyük belada!Başkan Erdoğan uyarmıştı! Avrupa'nın başı büyük belada!

ÇOK SAYIDA FRANSIZ POLİSİ YARALANDI

Paris emniyeti, başkentte terör örgütü PKK destekçilerinin yol açtığı şiddet olaylarında 31 Fransız polisinin yaralandığını açıkladı.




SEZAİ TEMELLİ'DEN PARİS PAYLAŞIMI!

HDP'li Sezai Temelli, PKK destekçilerinin Fransa'nın başkenti Paris'te çıkardığı olaylarla ilgili Kürtçe "Paris yanıyor, bırakın yansın" şeklinde bir paylaşımda bulundu.

Tepki toplayan paylaşımın ardından Temelli tweetini silmek zorunda kaldı.



SALDIRGAN EMEKLİ FRANSIZ VATANDAŞI

Fransız basınında adı "William M." olarak geçen 69 yaşındaki saldırgan olay yerinde gözaltına alınmıştı. Saldırganın Fransa'nın resmi demir yolu şirketi SNCF'ten emekli bir Fransız vatandaşı olduğu belirtilmişti.

NEDİM ŞENER: SİLERSİN TABİ...

Hürriyet Gazetesi Yazarı Nedim Şener, Temelli'nin paylaşımını kaldırmasının ardından sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Şener paylaşımında, ''Paris yanıyor yanarsa yansın” yazıp silmiş. Silersin tabii
@SezaiTemelli  Fransa’da “hukuk” var, adımını atamazsın sonra Paris’e. Ama Türkiye’de her yalanı söyleyip, şiddet ve terörist PKK propagandası yapabiliyor, üstüne vekil olup terörist dediğin devletten maaş alabiliyorsun.'
' açıklamasını yaptı.



TEMELLİ'DEN YENİ PAYLAŞIM

HDP'li Sezai Temelli sildiği paylaşımına ilişkin açıklama yaptı.

Temelli paylaşımında, ''Paris twitimi sildim. Duygular bazen istemeden de olsa başka gerilimlere neden olabiliyor. Katliamdan dolayı çok üzgünüm. Demokratik protesto hakkını savunmaya devam ediyorum.'' ifadelerine yer verdi.

KAYNAK: HABER7
Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 309
  • İbrahim 1 yıl önce Şikayet Et
    Terör örgütleri yurdunda cirit atar, onlara maaş bile ödersin, bakar; fakat birşey yapamazsın; al sana demokrasi. Bu Necip Millet böyle demokrasiyi ne yapsın ? Bu vaziyet; konjönktürel çaresizlikten başka bir şey değil. Ama, netice çaresizlik. Yazık, çok yazık. Geçen zamana, boşu boşuna harcanan enerjiye, emeğe, her şeye çok yazık. Peki bundan kim kazançlı: Tabiiki sömürgeci Batı. Bakalım dünya Milletleri, demokrasi denen şeyin, sömürgeciler taafından müstemleke memleketlere; sömürge yapılarının hayatta kalabilmesi için dayatılan idari bir din kavramından ibaret bir şey olduğunu ne zaman anlayacaklar ?
    Cevapla
  • yasin 1 yıl önce Şikayet Et
    pkk da, fransa da beter oldunlar, birbirlerini yesinler!!
    Cevapla
  • Yaşar 1 yıl önce Şikayet Et
    Ağzına sağlık Nedim kardeşim
    Cevapla
  • Doğruya doğru 1 yıl önce Şikayet Et
    Maçta, mecliste, sokakta, mitingte Pkk'yı öven, bayrak açan, ya da ayrılıkçı sloganlar atan kişiler vatandaşlıktan çıkarılıp, Kuzey Irak'a gönderilsin. Şimdi 300 kişi Fransa'dan atılacakmış, diyorlar. Yöneticilerimize sesleniyoruz. Ülkemize sokulmasınlar. Kardeşim bu ülkeyi her yerde kötüleyen, sevmeyen, Türk düşmanı, çevresine bir gram faydası olmayan bilakis ülkeden atsan suç oranı düşecek kitleleri şu güzelim ülkemize sokmayın...
    Cevapla
  • Kaya 1 yıl önce Şikayet Et
    Siler avrupanın paralı elamanları ne yapsın ağaları kızar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Dünyanın gözü Hamas'ta! Kararını duyuracak
3,5 trilyon dolar değerinde! Türkiye'nin cari açığını kapatacak öneri