Kılıçdaroğlu'nun sır görüşmesi: Türkiye İşçi Partisi, ittifaka mı katılıyor?

Cumhuriyet Gazetesi'nin iddiasına göre, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Türkiye İşçi Partisi Milletvekili Ahmet Şık ile gizli bir görüşme gerçekleştirdi.

GİRİŞ 30.12.2022 10:28 GÜNCELLEME 30.12.2022 10:28
Bu Habere 130 Yorum Yapılmış

Seçimlere 6 ay kala Ankara'da sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Kulislerde CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun sır görüşmesi konuşuluyor. 

KILIÇDAROĞLU İLE ŞIK ARASINDA GİZLİ GÖRÜŞME

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun yaklaşık 3 hafta önce TBMM Genel Kurulu'na seslenerek "Göreceksiniz, Millet İttifakı olarak temiz, herkesin mutlu olduğu bir Türkiye'yi yeniden, beraber ve birlikte inşa edeceğiz" konuşmasını yaptığı gün Türkiye İşçi Partisi (TİP) Milletvekili Ahmet Şık ile gizli bir görüşme yaptığı iddia edildi.Türkiye İşçi Partisi (TİP) Milletvekili Ahmet Şık

"ALEVİLİK" AÇIKLAMASI İKİ İSMİ KARŞI KARŞIYA GETİRMİŞTİ

Kılıçdaroğlu'nun 2022 Mayıs ayında yaptığı "Kemal Kılıçdaroğlu'nun Alevi olmasının Türkiye toplumu ve siyaseti için -bizler için değil elbette- bir mesele olduğunu kavrayarak hareket etmesi gerekiyor" açıklaması üzerinden karşı karşıya getirildiği Ahmet Şık'a herhangi bir kırgınlığının olmadığını o buluşmada söylediği ve bazı projelerin de masaya yatırıldığı öne sürüldü.

TİP, MİLLET İTTİFAKI'NA MI KATILIYOR?

Bazı CHP'lilerin son dönemde büyük bir ivme yakalayan TİP'in Millet İttifakı'na katılmasını istediği ancak büyük bir kesimin de Şık'ın partisinin HDP'nin dahil olduğu Emek ve Özgürlük İttifakı'nın bir bileşeni olması sebebiyle bu birlikteliğe karşı çıktığı konuşuluyor. Konuyu gündeme getiren gazeteci Barış Pehlivan'ın gizli görüşme iddiasını sorduğu Ahmet Şık'ın "Görüşme özeldi, herhangi bir şey söyleyemem" dediği öğrenildi.

KAYNAK: CUMHURİYET
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 130
  • Siirtli 1 yıl önce Şikayet Et
    Hadi, oradan %0,01, şuradan %0,02... biraz daha, biraz daha... Eeee, ne olacak, yedi kocalı Hürmüz gibi olacak :))
    Cevapla
  • DEREKÖYLÜ 1 yıl önce Şikayet Et
    40 haramiler, 40 haramiler.
    Cevapla
  • ADALET 1 yıl önce Şikayet Et
    bay kemal 6 yetmez 7 olsun 7 de yetmez 8 olsun hatta danışmanların gibi dışardan ithal parti gertir . Reis tek siz hepiniz ne büyük adammış arkadaş hepiniz karşısında saf tutunuz yalnız bir vurursa domino taşı gibi devrileceksiniz az kaldı
    Cevapla
  • Türk 1 yıl önce Şikayet Et
    Hehhhh.. Tam buldunuz birbirinizi... 7 den 8 e doğru devam edin bakalım..
    Cevapla
  • Headcrab 1 yıl önce Şikayet Et
    Tamammm yedi cüceler koalisyonu hazır. Yalancı , huysuz ve hain cüce diğer cücelere ne verecek acaba
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
'Koca Yusuf TP1500' Gabar’da sondaj çalışmalarına başladı
Vergi kaçırana taviz yok! Amansız mücadele dönemi - Gazete manşetleri