Erdoğan'dan seçim tarihi açıklaması: "Mevsim şartlarını da dikkate alarak..."

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan seçim tarihiyle ilgili son dakika açıklamasında bulundu.

GİRİŞ 05.01.2023 15:10 GÜNCELLEME 05.01.2023 16:10
Bu Habere 77 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda açıklama yapıyor:

"SEÇİM TARİHİNİ ÖNE ALABİLİRİZ"

Mevsim şartlarını dikkate alarak belki birazcık öne çekerek tarihini güncelleyeceğimiz 2023 seçiminin önemini en iyi siz biliyorsunuz. AK Parti kurulduğu tarihten bu yana kadar sadece her seçimi kazanmamış milletin gönlündeki yerini güçlendirmiştir. 

2023 yılına 11 milyon 241 bin üye ile girdik. Diğer partilerin üye sayılarını vereceğim. İsterseniz 3 ile çarpın AK Parti'nin sayısına yetişemez. Cumhuriyet tarihimiz boyunca bir siyasi partinin erişebildiği en yüksek üyeye sahibiz. Rekor üye sayısına ulaşmak elbette kolay değildir. Aradan geçen 21 yıla rağmen ilk günkü inançla çalışarak bu başarıya ulaştık. 

Her inançtan, her kökenden insanımızla topyekün milletimizi kendine ve devletine güvenen bir dünya gücü haline getirmek en büyük şeref payemizdir. Üye çalışmalarımızı sürekli daha yukarıya taşımakta kararlıyız. Dünyadaki ve bölgedeki her gelişme ülkemizi de etkiliyor. Türkiye'nin diğer ülkelerden farkı altyapıya sahip olmasıdır. 

2012,2013, 2014 yıllarında milli gelirimizden enflasyona, faiz oranlarından, büyük projelerin ritmine kadar tarihi bir yükseliş yakalamıştık. Gezi olayları bahanesiyle önümüzde konan talepler ile Türkiye'ye dur ikazı yaptılar. 17-25 Aralık'ta kumpaslar devreye sokuldu. Ordu içine sızdırdıkları hainlerle başlattıkları 15 Temmuz darbesi de milletimizin sinesine çarpıp akamete uğradı. Kovid-19 salgınıyla başlayan süreç, uzunca bir süredir bizi köşeye sıkıştırmaya, diz çöktürmeye çalışanların aslında nasıl bir kırılgan siyasi mimariye sahip olduğunu gösterdi.

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 77
  • ANTİ SOSYAL 1 yıl önce Şikayet Et
    DÖRT MEVSiMDE DE REİS.
    Cevapla
  • Isci 1 yıl önce Şikayet Et
    Ciraklikda maaşlı 4gun 12 saat calis fabrikada askeri ücret al ikramiye al tazminat al 1998 2001 eyt olma avukat oliy doktora oliy bu iş nasıl oliy
    Cevapla
  • Isci 1 yıl önce Şikayet Et
    Staj mağdurlarını unutmayın avukat doktor stajı eyt işçiye yok çaliş
    Cevapla
  • 1999sonrasısecmen 1 yıl önce Şikayet Et
    1999 sonra sgk gırıslı secmen gumbur gumbur balıstık fuze gıbı gelıyor maşallah berekeallah secımın kaderı bunlara baglı...
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    staj mağdurlarını unutmayınız 7000 prim gün ile bekliyorum müjdeli bir haber
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
'Yasal zorunluluk' diyerek açıkladı! 27 belediyeye kayyum geliyor
Erdoğan'dan son dakika İsrail mesajı!