İnce'den Kılıçdaroğlu'na çok sert tepki: Utanmıyor musun?

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Kemal Kılıçdaroğlu'nun başdanışmanı Nuşirevan Elçi'nin verdiği bir röportajda, parti genel merkezindeki Türk bayraklarını kaldırtmasına çok sert tepki gösterdi.

GİRİŞ 06.01.2023 02:06 GÜNCELLEME 06.01.2023 08:04
Bu Habere 68 Yorum Yapılmış

CHP'den ayrılarak Memleket Partisi'ni kuran Muharrem İnce, eski partisini sert sözlerle hedef aldı. 

Kemal Kılıçdaroğlu'nun başdanışmanı Nuşirevan Elçi'nin verdiği bir röportajda, parti genel merkezindeki Türk bayraklarını kaldırtmasına tepki gösteren İnce, "Bayrak kaldıran danışmanlar var. Utanmıyor musunuz lan siz? Türk Bayrağı'nı kaldıranları kendinize danışman yapıyorsunuz. İyi ki de gitmişim CHP'den. Sizle mi beraber olacağım?" ifadelerini kullandı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun başdanışmanı Nuşirevan Elçi, CHP Genel Merkezi'nde Erbil merkezli Rudaw'a röportaj vermişti.

Katıldığı röportajda, CHP'nin 'özerklik' planından bahseden ve 'Kuzey Kürdistan' ifadelerini kullanan Elçi'nin skandal sözleri gündemi bir hayli meşgul etmişti.

TÜRK BAYRAKLARINI KALDIRDILAR

Elçi'nin söz konusu röportajı gerçekleştirirken CHP Genel Merkezi'nde bulunan Türk bayraklarını kaldırttığı ortaya çıkmıştı.

MUHARREM İNCE'DEN KILIÇDAROĞLU'NA: "UTANMIYOR MUSUNUZ?"

Geçtiğimiz yıllarda CHP'den ayrılarak Memleket Partisi'ni kuran Muharrem İnce, yaşananlara sert şekilde tepki gösterdi.

İnce tepkisini, "Bayrak kaldıran danışmanlar var. Utanmıyor musunuz lan siz? Türk Bayrağı'nı kaldıranları kendinize danışman yapıyorsunuz. İyi ki de gitmişim CHP'den. Sizle mi beraber olacağım?" ifadeleriyle dile getirdi.

MUHARREM İNCE'DEN BİR TEPKİ DE CHP'Lİ VEKİLLERE: "BİR TANE TEPKİ GÖSTERECEK VEKİL KALMADI MI?

İnce Twitter hesabından yaptığı paylaşımda ise, CHP'li vekilleri hedef alarak, "Kuvayı Milliye'nin partisinde, parti genel merkezinde bir danışmanın röportajı esnasında Türk Bayrağı'nın kaldırılmasına tepki gösterecek bir milletvekili kalmadı mı? Aday gösterilmeme korkusu tüm ilkelerinizin önüne mi geçti? Çoğunuz zaten listede olmayacaksınız!" dedi.

Gülşah Kerimoğlu Haber7.com - Editör
Haber 7 - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Haber7.com sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı.
YORUMLAR 68
  • aksaray 1 yıl önce Şikayet Et
    sayı muharren bey artık CHP tamamen pkk nın partisi olmuştur. baksana kemal kılıçdaroğlu açık açık pkk yı savunuyor.
    Cevapla
  • KONYA...KONYA.. 1 yıl önce Şikayet Et
    Dolayısıyla chp nin ortak olduğu 6 'lı masa siyasi partilerde pkk lıdır...söyle bana arkadaşını söyleyeyim sana kim olduğunu
    Cevapla
  • ismailbey 1 yıl önce Şikayet Et
    artık ben inanmıyorum sosyal demokratım ben baykalcıyım ben chp liyem diyene artık şakullleri iyiyce kaydı hdchp zehirine dönüştü herkes aklını başına alsın...
    Cevapla
  • silke 1 yıl önce Şikayet Et
    evet chp,ye göre muharem milliyetcidir, kuskusuz, vatanseverdir, Baykalin bazi cikislari gibi. önemli olan türkiye partisidir. chp, türkiye partisi degildir milli yerli degildir. CHP, dis güclerin tamami ve tüm tererüstlerin LIMANI.
    Cevapla
  • Ali Hoca 1 yıl önce Şikayet Et
    Ehveni şer diyelim Muharrem için. Yoksa çok muhterem sayılmaz.
    Cevapla
  • KARADERELİ 1 yıl önce Şikayet Et
    Utanmak mı? Peki CHP seçmeni utanıyor mu?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Okan Buruk, Hakim Ziyech'i duyurdu!
İsrail Refah'ta katliam yaptı: Şehit ve yaralılar var