Aslı Baykal'dan Kılıçdaroğlu'na Sedat Peker salvosu

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nu sık sık eleştiren Aslı Baykal, son olarak, CHP liderinin Sedat Peker'in iddiaları için "doğrudur" dediği haber içeriğini paylaşarak, "Mafya ile mafya yardımıyla savaşmayı planlıyor olmalı" dedi.

GİRİŞ 06.01.2023 08:06 GÜNCELLEME 06.01.2023 09:02
Bu Habere 108 Yorum Yapılmış

CHP'den istifa ettikten sonra Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'na sert eleştiriler getiren Aslı Baykal, sosyal medya hesabı üzerinden bir kez daha CHP liderini hedef aldı.

Twitter'dan açıklama yapan ve Kılıçdaroğlu'nun Sedat Peker'in iddiaları için "doğrudur" dediği haber içeriğini paylaşan Aslı Baykal, "Kılıçdaroğlu, 'Bu ülkeyi mafyalara, çetelere bırakmayacağız' dedi. Daha muhalefette iken mafyayı referans alarak siyaset yaptıklarına göre, mafya ile mafya yardımı ile savaşmayı planlıyor olmalı" ifadelerini kullandı.

 

KAYNAK: HABER7
Erkan Talu Haber7.com - Dış Haberler Editörü
Haber 7 - Erkan Talu

Editör Hakkında

Elazığ'da doğan Erkan Talu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine çok sayıda eğitim alıp okumalar yaptı. Habercilik kariyerine "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı. Kanal 7'de hem iç hem de dış basını takip eden ekipte yer alarak "Ana Haber"e bültenler hazırladı. Kanal 7'de çalıştığı dönemde, Ülke TV için haberin yanı sıra VTR, DSF ve program içerikleri üretti. 2017 ortasında Haber7'ye geçti. Kariyerini, "Haber7 Dış Haberler Editörü" olarak devam ettiriyor.
YORUMLAR 108
  • Ünver Uyar 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu gibilerden midem bulanıyor! Yıllarca Chp yiyip bitirenler... daha doymadınız mı?? Para, mal mülk, Halk TV vurgunu...
    Cevapla
  • Bulut 1 yıl önce Şikayet Et
    Asli iyi konuşuyor şunda babanın bu ülkeye laiklik başörtüsü üzerinden yaptığı kaosu da bir dillendirsen babanda az değil hani
    Cevapla
  • Sadık çelebi 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu partiden ayrılanlar bir harika ya arkadaşlar Hepsi birer flozof gibi anlattıkları tam isabet tam 12 den Partideyken kol kırılır yen içinde kalır felsefesini uyguluyor ayrılınca bülbül gibi şakıyorlar Allah sayılarını artırsın
    Cevapla
  • MEO 1 yıl önce Şikayet Et
    Gerçek vatansever yörük kızı.
    Cevapla
  • Mhrrm 1 yıl önce Şikayet Et
    CHP den mv adayı olamayacağını anlayınca başkalarına mavi boncuk gönderiyor. Sen işini yap aslı baykal
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP'li belediyede bir 'akraba ataması' daha: Eşini daire başkanı, kardeşini müdür yaptı!
Blu Tv'nin sahibinden skandal sözler: İsrail katliamını böyle meşrulaştırdı!