AK Parti Avcılar teşkilatından CHP'li İBB yönetimine tepki: "Hizmete açtık dedikleri alan böyle..."

CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun "İstanbul'da 15 günde neler oldu?" başlıklı broşürüne AK Parti Avcılar teşkilatından tepki geldi. Başkan Abdullah Küçükoğlu, "Hizmete açtık dedikleri alan böyle..." diyerek Ambarlı sahilinden eleştirisini dile getirdi.

GİRİŞ 10.01.2023 20:16 GÜNCELLEME 11.01.2023 10:22
Bu Habere 50 Yorum Yapılmış

Abdullah Küçükoğlu yönetimindeki AK Parti Avcılar İlçe Teşkilatı, Ambarlı sahilinden video çekerek CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na eleştiride bulundu.

Henüz şantiye halindeki Ambarlı sahilinde kameraların karşısına geçen teşkilat üyeleri, İmamoğlu'nun "Hizmete açtık" dediği alanın son halini kamuoyu ile paylaştı.

Ancak bu alan İBB'nin eski başkanı rahmetli Kadir Topbaş tarafından vatandaşın hizmetine sunulmuştu.

Bölgeden paylaşılan son görüntülerde Ambarlı sahilinin kullanılamaz halde olduğu fark edilirken, şantiye halinin hala devam ettiği görüldü.

"SAVAŞ ALANI GİBİ..."

Teşkilatın resmi sosyal medya hesabı üzerinden yayınlanan gönderide, "Burası maalesef Avcılar'ımız... Rahmetli Kadir Topbaş döneminde 10 yıl evvel hizmete açtığımız yer savaş alanı gibi..." ifadelerine yer verildi.

"KADİR BEY DÖNEMİNDE YAPILAN HİZMETLER..."

Başkan Abdullah Küçükoğlu, çalışmaların sürdüğü bölgeden şu sözlerle Avcılar halkına ve İBB yönetimine seslendi: 

"Avcılar'daki değerli komşularımız, bugün Avcılar Ambarlı sahilinden size sesleniyoruz. Bildiğiniz üzere bu bölge yaklaşık on yıl önce rahmetli Kadir Topbaş döneminde hizmete açılan Avcılarımızın gerçekten nefes alabileceği nadide güzellikte bir bölgesiydi. Çevreyi sizler de zaten biliyorsunuz. On yıl önce açılmış olan, yapılmış olan bu bölgeyi Büyükşehir Belediye Başkanı İmamoğlu tekrar hizmete açtığını söylüyor. Görüntüyü sizler de görüyorsunuz. Kadir Bey döneminde yapılan hizmetler, yerlerinden edilerek kazılarak hizmete açıldığı söyleniyor. Ve Büyükşehir Belediyesi, "15 günde İstanbul'da neler yaptık?" diyor. "Avcılar Ambarlı Sahili'ni hizmete açtık" diyorlar. "Hizmete açtık" dedikleri alan bu halde... Görüyorsunuz..."

AK Parti Avcılar Teşkilatı'nın "#AvcılarHizmetBekliyor" başlığı ile yayınladığı görüntüler sosyal medyada çok konuşuldu.

KAYNAK: HABER7
Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz
YORUMLAR 50
  • Selim 1 yıl önce Şikayet Et
    Bunların yüzünde ne derisi kaplı acaba çok merak ediyorum
    Cevapla
  • Musa 1 yıl önce Şikayet Et
    Bütün parkları 6 ay bir sene kapatıyor, aklınca unutturuyor sonra çivi çakmadan yeniden açtık diyor. Pardon bozduğu yerleri yarım yamalak yaparak. Gelmil geçmş en büyük üç.. Siyasetçi
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    devaaaam herşey güzel olacak İstanbullu kardeşlerim AT gözlüğünü çıkarın artık gerçekleri görün BİRTANE TURKİYE VAR dusersek dostumuz olmaz Yaradanim Bunlara Fırsat Vermesin İnşallah AMİN
    Cevapla
  • CAHlla 1 yıl önce Şikayet Et
    OYVERENLERİNE ÖSTERSEN ANLARMI s
    Cevapla
  • Oyoyyy 1 yıl önce Şikayet Et
    Ekrem Hafriyattan iyi anlar. Çok sanatsal bir çalışma olmuş. Demekki siz sanattan anlamıyorsunuz. Adam daha ne yapsın. İstanbula farklı bir çehre kazandırmış. Her şey çok güzel oluyor. Oy verenler gidip sabah akşam gezsinler, oralarda sanat görsünler. Belki akıllanırlar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ROKETSAN yeni lazer silahını test etti! İşte o anlar...
31 Mart öncesi Ahmed Arif'in şiiriyle Kılıçdaroğlu'ndan manidar gönderme