Cumhurbaşkanı Erdoğan, 28 Ocak'ta Denizli’ye gidecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Honaz Tünelinin de aralarında bulunduğu toplu açılış töreni için 28 Ocak Cumartesi günü Denizli’ye gidecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 28 Ocak'ta Denizli’ye gidecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 28 Ocak'ta Denizli’ye gidecek
GİRİŞ 13.01.2023 10:08 GÜNCELLEME 13.01.2023 10:08
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Denizli’ye gelişi daha önce 2 kez ertelenen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Honaz Tünelinin de aralarında bulunduğu toplu açılışları gerçekleştireceği tarih netleşti.

Denizli’ye gelecek olan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın programı için gerekli hazırlıkların tüm hızıyla devam ettiğini belirten Başkan Güngör, “Denizli’nin hasreti bitiyor. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Denizli’de hemşehrilerimizle buluşacak. Bizler bu heyecanı yaşamayı çok özlemiştik. Denizli’mize yakışır şekilde Sayın Cumhurbaşkanımızı karşılayacağız. Cumhurbaşkanı’mızın Denizli’de gerçekleştireceği toplu açılış töreni için gece gündüz demeden çalışmalarımıza devam ediyoruz. AK Parti olarak bizler, şehrimize değer katmaya devam ediyoruz. Eser ve hizmet siyaseti ile gönlüne girdimiz milletimiz için durmadan yorulmadan çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi.

Başkan Güngör, Denizli’de gerçekleşecek olan Toplu Açılış Töreni’nin detaylarının ilerleyen günlerde netleşeceğini belirtti.
 

KAYNAK: İHA
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 1
  • Mali 1 yıl önce Şikayet Et
    Oraları gördüm biliyorum tünellerin olduğu yere TOKİ evleri yapılmış çok güzel olmuş
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İstanbul’da trafikte kahkahaya boğan kaza: Motosikletine çarpan kişi annesi çıktı
Mehmet Şimşek tarih verip ekledi: Başaracağız!