Karamollaoğlu, etkinliğe sağlık problemi sebebiyle video konferens ile katıldı

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, İstanbul'da gerçekleştirilen 'Muhtarlar Buluşması'na sağlık problemleri nedeniyle video konferans ile katıldı.

Karamollaoğlu, etkinliğe sağlık problemi sebebiyle video konferens ile katıldı
Karamollaoğlu, etkinliğe sağlık problemi sebebiyle video konferens ile katıldı
GİRİŞ 14.01.2023 14:32 GÜNCELLEME 14.01.2023 14:32
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Karamollaoğlu, "Temizlik işlerinden başlayarak, ulaşıma kadar tüm diğer hizmet ve mahallelilerin problemini yetkili makamlara ulaştıracak olanlar muhtarlardır. Muhtarlarla beraber olmak dertlerini paylaşmak istiyoruz" dedi.

Saadet Partisi, Zeytinburnu'nda 'Muhtarlar Buluşması' etkinliği düzenledi. Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, etkinliğe sağlık problemi sebebiyle video konferens ile katıldı. İstanbul'un birçok noktasından davetlinin katıldığı etkinlikte Karamollaoğlu muhtarlara hitap etti. "Muhtarlarımızın bazı zamanlarda problemler yaşadığını çaresiz kalabildiğini biliyoruz" ifadesini kullanan Karamollaoğlu, "Belediye başkanları, muhtarlarla en çok muhatap olan insanlardır. Çünkü günlük problemler genelde belediye hizmetleriyle alakalıdır. Temizlik işlerinden başlayarak, ulaşıma kadar tüm diğer hizmet ve mahallelilerin problemini yetkili makamlara ulaştıracak olanlar muhtarlardır. Sizlerin kıymetini bilmezsek mahallenin dertleriyle dertlenme imkânımız olmaz. Elbette özellikle yeni kurulan mahalleler için bu biraz daha önem taşıyor. Şimdi İstanbul'umuz büyüyor, bundan 40 sene önce İstanbul'un nüfusu 2 milyon civarındaydı. Bugün İstanbul'un nüfusu 15-16 deniyor ama herhalde 20 milyona yaklaştı. Bu kadar hızla büyüyen bir kentte muhtarlara çok daha büyük görevler düşüyor. Onun için bu ihtiyaçlarının giderilmesi babında sizlere gerekli desteğin verilmesine ihtiyaç var. Bunu nasıl sağlayacağız dersek doğrudan doğruya sizlerle irtibat kuralım. Uzaktan bu konunun farkına varmak başka, bu konunun içinde yaşayan muhtarların derdini bilerek onların ihtiyaçlarını giderecek imkanları onlara tahsis etmek başka bir şeydir. Bundan dolayı sizinle beraber olmak, sizinle beraber dertlerinizi paylaşmak istiyoruz. Sizinle beraber hizmet etmek belediyelerin hak nezdinde de itibarını kesinlikle artırır" dedi.

KAYNAK: DHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 9
  • tepki 1 yıl önce Şikayet Et
    zaten son gunlerini yasiyor diger tarafa hain olarak gidecek chp de namazini kilar bir sahte imam ile tam olur buna secime zor kadar zor dayanir gibi yada secim sonrasi kalpden gidecek chp yedigi kazigi anladigi zaman
    Cevapla
  • çakalsınız? 1 yıl önce Şikayet Et
    Kemal abisine özenmiş. Rifkin video konferans yapar da bizimki dururmu:))
    Cevapla
  • Abdullah 1 yıl önce Şikayet Et
    0.007 Temel amca yolcu demek? Hakkımız helal değildir ölürse. Müslümanlara kan ağlattı. Gitti 28 Şubatçıların kayığına bindi. İyi bilmezdik. Şerli isandı.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    muhtarlarda teknoloji görsün Chp gibi
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Yüzü olmadığından dır belkide
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hakim Ziyech iddiası: Al-Shabab'a gidecek! Galatasaray'a piyango vurdu
Sözcü'den masabaşı asparagas haber: Elinde patladı!