Cumhur İttifakı'ndan yeni strateji: Tek bir vatandaş kalmayacak

Cumhur İttifakı, 2023 seçimlerine doğru gönlüne girilmedik bir seçmen kalmayana dek çalışmalarına devam ediyor. Vatandaşa somut anlaşılır vaatler tek tek anlatılacak.

GİRİŞ 16.01.2023 09:32 GÜNCELLEME 16.01.2023 10:16
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

2023 seçimleri için Cumhur İttifakı gece gündüz çalışıyor. Muhalefetin henüz adayını bile açıklamadığı yarışta, AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan her hafta bir ilde toplu açılış toplantılarında vatandaşla bir araya geliyor.

MHP İLK PARTİ OLDU

Cumhur İttifakı ortağı MHP de tüm partiler içinde açık hava toplantısına başlayan ilk parti oldu. Cuma günü Kızılcahamam'da kampa giren MHP, seçimin yol haritası için çalışmalarını hızlandırdı.

Cumhur İttifakı, 2023 seçimlerinin yol haritasının belirlenmesi için sürekli kurmayları ile bir araya geliyor. Alınan kararlar verilen talimatlar bir bir yerine getiriliyor. Gönlüne girilmedik bir seçmen kalmayana dek alanda çalışmalarına ağırlık veren Cumhur İttifakı, kiminle yarışacağına bile bakmadan yapılan ve yapılacakları millete anlatıyor.

VATANDAŞA DOKUNACAK HİZMETLER BELİRTİLECEK

AK Parti, seçime giden yolda çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Geçen haftalarda seçim beyannamesinin son şeklini alması için yapılan hazırlıklara yenileri eklenecek. Vatandaşa somut anlaşılır vaatler sunulacak. Türkiye Yüzyılı ve Anayasa vurgusunun yer alacağı beyannamede Türkiye Yüzyılı'nda neler vaat edildiği vatandaşa dokunacak hizmetler belirtilecek.

KAYNAK: SABAH
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 3
  • Kder 1 yıl önce Şikayet Et
    Cumhur ittifakı iyki varsınız vatan hainlerin den meydana gelmiş olan muhalefet partileri ülke mizi ABD ye çoktan satmışlardı.
    Cevapla
  • ANTİ SOSYAL 1 yıl önce Şikayet Et
    AK PARTİ VE MHP PARTİSİ "ALLAH"cc YARDIMCINIZ OLS UN İŞİNİZ VE GÜCÜNÜZ RAST GİTSİN, BAŞARILARINIZ DAİM OLSUN.
    Cevapla
  • Hyr 1 yıl önce Şikayet Et
    kemalistlerle beraber yürüyemeyiz. onlar bu vücuda ait bir parça değil. 100 yıldır tabiatoımıza aykırı bir zehiri enjekte ettiler. ya onlarsız ya da ölümü tercih ederim. onların getirdiği huzur gözlerine çakılsın. 100 yıldır diyet istiyorlar. alın size diyet.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Biden ve eski ABD başkanlarının katılacağı bölgede olağanüstü güvenlik önlemleri alındı
Uluslararası Adalet Divanı'ından kritik Gazze kararı!